Nyitak Friendly, PDF & Email

Wawancara sateuacanna: definisi

Sateuacan ngémutan PHK, anjeun kedah ngundang karyawan na kana wawancara awal.

Tujuan tina wawancara awal ieu nyaéta pikeun masihan anjeun dialog sareng padamelna:

nampilkeun alesan-alesan anu nyababkeun anjeun ngémutan pamecatanana; kéngingkeun kateranganana (Kode Buruh, seni. L. 1232-3).

Entong hilap nunjukkeun, dina surat uleman, yén padamel tiasa dibantuan:

jalma anu dipilih ti staf perusahaan; atanapi panaséhat dina daptar anu disusun ku préfek, upami perusahaan henteu ngagaduhan perwakilan staf.

Pikeun modél sanés anu numbu ka prosedur pemecatan (pemberitahuan pemecatan), Edisi Tissot nyarankeun dokuméntasi na "Model anu dikoméntaran pikeun manajemén tanaga".

Pra-wawancara: bantosan internal

nuhun, salaku dunungan, anjeun tiasa dibantosan salami wawancara ieu ku jalma ti perusahaan.

Tapi awas, jalma ieu sacara imperatip kedah kagolong kana perusahaan. Anjeun moal tiasa milih jalma ti luar, contona:

hiji pagawé tina grup dimana perusahaan anjeun milik; anu nyekel saham perusahaan; pengacara atanapi bailiff.

Ayana perwira yudisial, bahkan ...

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Ngurangan tegangan rekrutmen: lampah dilaksanakeun