Nyitak Friendly, PDF & Email

Perlindungan indung ngora

Kami terang yén awéwé hamil ngagaduhan panyalindungan khusus. Pagawe kajagaan pikeun:

kakandunganana; sadaya période pangsiun tina kontrak padamelan anu dijudulan na handapeun cuti maternity na (Code Labor, art. L. 1225-4).

Perlindungan khusus ieu ngalawan pemecatan ogé teras salami 10 minggu saatos akhir cuti bersalin.

Perlindungan mutlak salami période gantung tina kontrak padamelan (cuti bersalin sareng cuti dibayar saatos cuti bersalin). Nyaéta, pamiceunan henteu tiasa pangaruh atanapi dibéjaan salami periode ieu.

Nanging aya kasus dimana PHK na tiasa dilakukeun tapi alesanna terbatas:

kalakuan parah dina bagian tina pagawé anu teu kedah dikaitkeun kana kaayaan dirina kakandungan; teu mungkin pikeun ngajaga kontrak padamelan ku alesan anu teu aya hubunganana sareng kakandungan atanapi ngalahirkeun.

Perlindungan bapak ngora

Perlindungan ngalawan PHK henteu ngan ukur ka indung ...

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Pitulung ka dunungan pikeun panalungtikan sarta palaksanaan solusi ingetan pakasaban pikeun pagawe cacad