Nyitak Friendly, PDF & Email

Dibayar cuti: hak

Cuti mayar kedah, dina prinsipna, kedah nyandak taunan. Langkung ti hiji hak, karyawan éta ngagaduhan kawajiban pikeun istirahat tina padamelanana.

Karyawan kéngingkeun cuti tina 2,5 dinten damel per bulan damel, nyaéta 30 dinten damel (5 minggu) salami sataun damel.

Mangsa rujukan pikeun akuisisi cuti diatur ku perjanjian perusahaan, atanapi gagal ku perjanjian koléktif.

Henteu aya katetepan kontraktual, periode hak asuh dijadwalkeun ti 1 Juni taun payun dugi ka 31 Mei taun ayeuna. Mangsa ieu béda nalika perusahaan aya hubunganana sareng dana pakansi anu mayar, sapertos industri konstruksi contona. Dina hal ieu, éta disetél pikeun 1 April.

Dibayar cuti: netepkeun waktos anu dicandak

Liburan anu dibayar dibayar dina waktos anu kalebet periode ti 1 Méi dugi ka 31 Oktober. Pranata ieu pikeun katertiban umum.

Dunungan kedah nyandak inisiatif pikeun cuti, ogé urutan kepergian di perusahaanna.

Mangsa waktos nyandak cuti tiasa dibéréskeun ku perjanjian perusahaan, atanapi gagal, ku perjanjian koléktif anjeun.

nuhun, dimungkinkeun pikeun negosiasi periode setting

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Ketegangan rekrutmen: palaksanaan peta jalan lokal pikeun nyumponan kabutuhan bisnis