Nyitak Friendly, PDF & Email

Durasi légal cuti mitoha

Awéwé padamelan hamil kauntungan tina cuti mitoha sahenteuna 16 minggu.

Durasi cuti bersalin sahenteuna:

6 minggu pikeun cuti prenatal (sateuacan kalahiran); 10 minggu cuti postnatal (saatos ngalahirkeun).

Nanging, durasi ieu beda-beda gumantung kana jumlah barudak gumantung sareng jumlah murangkalih anu teu lahir.

Maternity: larangan pikeun padamelan

nuhun, dina kaayaan anu tangtu, anjeun tiasa nampi ...

maca  Pajak nahan 2021: grids rate standar