Nyitak Friendly, PDF & Email

Wawancara propésional: wawancara anu misah tina wawancara penilaian

Sadaya perusahaan kedah nyetél wawancara propésional sareng sadaya padamelna, henteu paduli padamelna.

Wawancara ieu fokus kana padamel sareng karir profesionalna. Éta ngamungkinkeun anjeun ngadukung aranjeunna langkung saé dina prospekna pikeun pamekaran propésional (robih jabatan, promosi, jst), sareng ngaidentipikasi kabutuhan latihanna.

Sacara prinsip, wawancara propésional kedah dilaksanakeun unggal 2 taun saatos gabung sareng perusahaan. Dina akhir 6 taun ayana, wawancara ieu ngamungkinkeun nyieun inventarisasi kasimpulan tina karir profesional pagawé.

Wawancara anu propésional ogé ditawarkeun ka pagawé anu neraskeun kagiatanana saatos henteuna tangtu.

non, anjeun moal tiasa neraskeun évaluasi padamelan padamelan nalika wawancara propésional ieu.

Nyatana, évaluasi profésional dilaksanakeun nalika wawancara misah nalika anjeun nyusun hasil tina sataun katukang (misi sareng kagiatan anu dilaksanakeun kalayan tujuan anu parantos ditangtukeun, kasusah anu karandapan, poin anu kedah ditingkatkeun, jst.). Anjeun netepkeun tujuan pikeun taun payun.

Wawancara penilaian nyaéta opsional teu sapertos wawancara propésional.

Anjeun tiasa, kumaha ogé, ngalaksanakeun dua wawancara ieu sacara berturut, tapi ku ...

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Koléksi matematika: 5- integrasi