Nyitak Friendly, PDF & Email

Pengunduran diri henteu tiasa dianggap.

Pengunduran diri ngan ukur sah upami padamel jelas sareng jelas nyatakeun kahoyongna pikeun ngeureunkeun kontrak padamelan.

Pengunduran diri karyawan tiasa hasil tina deklarasi lisan anu saderhana.

Perjanjian koléktif anjeun tiasa nyayogikeun yén pengunduran diri tunduk kana prosedur anu khusus.

Anjeun moal tiasa nyimpulkeun tina tingkah pagawé nyalira yén anjeunna badé mundur. Pikeun angkatna pagawé dianggap salaku pengunduran diri, anjeunna kedah nunjukkeun kahoyong anu jelas sareng jelas pikeun ninggalkeun perusahaan.

Upami anjeun teu ngagaduhan berita ti padamel, anjeun moal tiasa nafsirkeun henteuna anu teu leres ieu salaku buktos tina kahoyong anu jelas sareng jelas pikeun mundur!

non, henteuna anu teu dibenerkeun sareng tiiseun pagawé henteu ngamungkinkeun anjeun nganggap yén anjeunna mundur.

Anjeun kedah meta. Mimiti, anjeun masihan ka jalma anu prihatin pikeun menerkeun henteuna na atanapi balik deui ka tempat padamelanana, bari ngingetan anjeunna yén hukuman tiasa dilakukeun ngalawan anjeunna upami anjeunna henteu némbalan.

Dina henteuna réaksi, anjeun kedah narik akibat tina henteuna teu leres, sareng mecat karyawan upami anjeun nganggap langkah ieu perlu.

Upami anjeun hoyong megatkeun ...

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Dasar-dasar manajemén proyék: robih