Nyitak Friendly, PDF & Email

Pangropéa propésional: wawancara dua taun sareng perawatan "inventaris" unggal 6 taun

Unggal 2 taun, dina prinsipna, anjeun kedah nampi karyawan anjeun (naha éta dina CDI, CDD, full-time atanapi paruh waktu) salaku bagian tina wawancara profesional. Frékuénsi ieu dinilai ti tanggal ka tanggal, unggal dua taun.

Wawancara dua taun ieu fokus ka padamel sareng karir profesionalna. Éta ngamungkinkeun anjeun ngadukung aranjeunna langkung saé dina prospekna pikeun pamekaran propésional (robih jabatan, promosi, jst), sareng ngaidentipikasi kabutuhan latihanna.

Wawancara anu propésional ogé ditawarkeun ka pagawé anu neraskeun kagiatanana saatos henteu tinangtu: cuti bersalin, cuti pendidikan parental (sapinuh atanapi parsial), cuti pangasuh, cuti angkat, cuti sabatikal, jaman mobilitas sukarela aman, waktos pareum gering panjang atanapi dina akhir mandat union.

Saatos 6 taun ayana, wawancara ieu ngamungkinkeun nyiptakeun kasimpulan karir profesional pagawé.

Pasatujuan perusahaan atanapi, gagal éta, perjanjian cabang tiasa ngartikeun frékuénsi anu béda tina wawancara propésional ogé metode anu sanés pikeun meunteun karir propésional.

Wawancara propésional: tunda diijinkeun

Pikeun padamel anu damel di perusahaanna sateuacan ...

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Abdi henteu tiasa ngiringan panyesuaian padamelan anu ditawarkeun ka kuring pikeun karyawan