Nyitak Friendly, PDF & Email

Dugi ka tanggal 25 Pébruari 2021, palayanan kaséhatan padamelan (OHS) ngagaduhan kamungkinan divaksinasi sababaraha kategori pagawé. Pikeun tujuan ieu, Departemen Tenaga Kerja parantos netepkeun protokol vaksinasi.

Kampanye vaksinasi ku jasa kasihatan padamelan: jalma umur 50 dugi 64 kalebet katerlibatan korban jiwa

Kampanye vaksinasi ieu merhatoskeun jalma yuswa 50 dugi 64 kaasup sareng ko-morbidities. Protokol vaksinasi ku médis kerja nyatakeun patologi anu bersangkutan:

patologis kardiovaskular: hiperténsi artéri rumit (hiperténsi) (kalayan komplikasi jantung, ginjal sareng vaskular), riwayat stroke, riwayat panyakit arteri koronér, riwayat operasi jantung, NYHA tahap III atanapi gagal jantung IV; diabetes henteu saimbang atanapi rumit; patologis pernapasan pernapasan tiasa dékompensasi nalika inféksi viral: panyakit paru-paru obstruktif, asma parna, fibrosis pulmonal, sindrom apnea tidur, fibrosis kistik; obesitas sareng indéks massa awak (BMI) ≥ 30; kanker progresip dina kaayaan perlakuan (teu kaasup terapi hormon); Skor anak Pugh sahenteuna tahap B sirosis; imunosupresi bawaan atanapi kaala; sindrom sél arit utama atanapi sajarah splenectomy; panyakit neuron motor, myasthenia gravis, sababaraha sclerosis, panyakit

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Manajemén proyék: Inisiasi pikeun Gantt dina Excel