Nyitak Friendly, PDF & Email

Aya loba kali nalika perusahaan bakal dipingpin pikeun ngirim surat aduan, boh salaku bagian tina tagihan unpaid, ngaku keur santunan atawa ngabalikeun duit pikeun produk nonconforming ti supplier a, jsb . Dina artikel ieu kami nyadiakeun dua model surelek keluhan paling umum.

template email kana pamenta pembayaran ti hiji invoice

Keluhan ngeunaan invoice anu henteu dibayar mangrupikeun jinis keluhan anu paling umum dina usaha. jenis ieuemail kudu pisan tepat na kontekstualisasi cukup ku kituna interlocutor nu understands langsung naon éta ngeunaan - ieu bakal nyingkahan mudik, utamana ku interlocutors anu nyoba nunda tanggal mayar!

Lamun ngaku geus kahiji panginget email dikirim, ieu gera. kituna éta dina kerangka légal jeung kudu ogé cared pikeun lamun hal éta kudu indit salajengna, sabab bisa ngawula ka salaku bukti.

Ieu témplat email pikeun klaim faktur anu teu dibayar:

Subjék: Bewara resmi pikeun invoice terlambat

Sir / Madam,

Kasalahan sarta omissions excepted ti kami, kami geus moal narima pembayaran pikeun invoice Anjeun tanggal [tanggal], jumlah [Jumlah alatan], sarta alatan anjog kana [tanggal].

Mangga bageur nawaran reureuh di sangkan mayar tina invoice ieu promptly sarta bayaran telat. Mangga manggihan enclosed nu invoice sual, tambah santunan standar diitung luyu jeung Pasal L.441-6 tina UU No 2008-776 ti 4 2008 Agustus.

Pending regularization anjeun, kami tetep dina pembuangan anjeun kanggo patalékan ngeunaan RUU ieu.

Mangga nampa, Madam / Sir, anu assurances of Wasalam pangalusna urang,

[Tandatangan] "

template email ngaku santunan atawa ngabalikeun duit a

Éta ilahar pikeun bisnis kudu ngaku santunan atanapi reimbursement, naha ti supplier na atanapi ti mitra luar. Panyababna aya sababaraha: tunda dina angkutan dina kerangka perjalanan bisnis, produk anu henteu cocog atanapi anu sumping dina kaayaan anu goréng, musibah atanapi karusakan anu sanés tiasa ngabuktoskeun nyerat email sapertos kitu.

maca  Paké CCI ogé dina email

Naon masalahna, struktur email sahiji keluhan téh salawasna sami. Mimitian ku outlining masalah jeung alam tatu, saméméh ngawanohkeun ngaku Anjeun. Ngarasa Luncat ka ngawengku hiji rezeki légal jeung ngarojong ngaku Anjeun.

Urang nawarkeun template email ngaku dikirim ka supplier di acara produk nonconforming dina dimensi na.

Subjék: Pamundut pamulangan kanggo produk anu henteu patuh

Sir / Madam,

Dina kontrak [angka kontrak atanapi designation] linking Anjeun bisnis keur ours kami marentahkeun [Jumlah + ngaran produk] ka [tanggal], jumlahna [jumlah ordo].

Anu ditampi barang on [resi]. Sanajan kitu, teu konsisten jeung pedaran katalog Anjeun. Memang diménsi ditémbongkeun dina katalog anjeun téh [dimensi], bari produk nu narima ukur [ukuranana]. Mangga manggihan enclosed poto ngabuktikeun non-minuhan sahiji produk dikirimkeun.

Dina Pasal 211-4 tina Code of konsumsi, nunjukkeun yén anjeun diperlukeun pikeun nganteurkeun produk hiji luyu jeung kontrak jualan, abdi menta Anjeun mayar kami Jumlah ieu [Jumlah].

Pending respon Anjeun, mangga nampi, Madam / Sir, anu assurances tina tinimbangan pangluhurna abdi.

[Tanda tangan]