Urang sadayana terang yén ngahaturkeun ka batur sapagawean atanapi saha waé henteu gampang. Dina artikel ieu, kami ngabantosan anjeun milari kecap anu pas pikeun ngahaturkeun ku email.

Ngadamel amends pikeun ngawétkeun hubungan anjeun

Dina kahirupan profésional anjeun, anjeun kedah ngahapunten ka batur sapagawean, sabab anjeun henteu tiasa ngahadiran kagiatanana, sabab anjeun parah dina kaayaan tekanan, atanapi kusabab alesan anu sanés. Pikeun henteu ngaracun hal-hal sareng jaga hubungan sesama batur sapagawean ieu, penting pikeun milih kecap anjeun taliti sareng nyerat email sopan sareng weléh ngancik.

template email kana ngahaturkeun ka batur sapagawean a

Ieu témplat email pikeun nyungkeun hampura ka batur sapagawean kusabab kalakuan anu nganyenyeri atanapi henteu pantes:

 Judul: Maaf

[Batur sapagawean Ngaran]

Kuring hayang hapunten kabiasaan kuring ti [tanggal]. Kuring geus rengse salah na I behaved parah sareng anjeun. Kuring rék terang yen teu watek kuring meta kawas nu na I meunang dibawa jauh ku tekanan nu aya dina kerangka proyek gabungan.

Kuring tulus kuciwa naon anu lumangsung sarta assure yén ieu moal lumangsung deui.

tulus,

[Tanda tangan]

maca  Cara nulis surelek jelas tur profésional?