Nyitak Friendly, PDF & Email

Dua jinis kagiatan parsial aya sareng tingkat dukungan anu béda pikeun latihan:

Kegiatan Parsial (PA): Pangrojong FNE dumasarkeun kana 70% biaya pendidikan (sareng henteu langkung 100% sapertos anu dugi ka 31/10/2020). Kegiatan Jangka Panjang Parsial (APLD): Pangrojong FNE dumasarkeun kana 80% biaya pendidikan ku siling dina 6000 euro rata-rata per karyawan sareng per taun (nyaéta 4800 euro ngalarapkeun 80%) .

Dans les deux situations, les frais annexes comme les coûts d’hébergement, de restauration et de transport peuvent être pris en charge sur la base d’un forfait de 2,00€ HT (2,40€ TTC) pour chaque heure de formation en présentiel attestée par un certificat de réalisation sans autre forme de justification (ces frais devront être indiqués lors de la demande de prise en charge).
Biaya remunerasi anu parantos dibiayaan ku kagiatan parsial teras dikaluarkeun.

NOUVEAU : A compter du 1er novembre, pour toute formation démarrant avant mars 2021, Uniformation prend à sa charge le reste à charge de l’employeur.

Pangrojong ngan ukur nutupan periode latihan réngsé salami kagiatan parsial.

Jaga-jaga…

maca  Ngajalajah Word Online