Nyitak Friendly, PDF & Email

Nalika sababaraha padamelan teu aya kusabab sababaraha alesan tanpa béja ka atasan atanapi manajerna, aranjeunna henteu terang kumaha ngajantenkeun tujuanana. Anu sanés ogé sesah pikeun nyungkeun cuti pondok nalika ngagaduhan jumlah anu tangtu masalah pribadi kanggo mayar.

Dampak henteuna Anjeun gumantung sakitu legana kana sifat gawé anjeun sarta kawijakan dina gaya on gaw Anjeun. henteuna anjeun, utamana lamun henteu ngumumkeun sateuacanna, tiasa pisan ongkosna mahal pikeun organisasi Anjeun. Ku alatan éta, saméméh nyieun putusan nyandak waktos off, pikir ogé. Lamun ieu téh kajadian atawa geus lumangsung, pamakéan email pikeun nu keur ngahaturkeun nyadiakeun guaran mun pengawas anjeun cara hébat komunikasi epektip tur gancang.

Méméh nulis hiji leresan email

Artikel ieu boga tujuan pikeun némbongkeun kumaha hiji pagawe kalayan salah sahiji atawa leuwih alesan sah bisa menerkeun kedah na ninggalkeun atawa naha anjeunna teu bisa hadir di pos-Na. Salaku hiji pagawe, hal anu penting nu aya pasti di Kertajati mungkin tina hiji henteuna tanpa idin. Aya garansi yén email apology anjeun narima respon positif. Nya kitu, teu aya jaminan yen mun anjeun nulis hiji e-mail nanya kantun gawe, manehna bakal narima positif.

Nanging, nalika anjeun kedah ngabantosan alesan penting sareng anjeun henteu tiasa ngahontal bos anjeun, penting pikeun nyerat email pas mungkin ngandung alesan tepat kusabab henteuna ieu. Kitu ogé, nalika anjeun terang sateuacanna yén anjeun kedah ngurus masalah pribadi atanapi kulawarga anu penting, wijaksana pikeun nyusun email ngandung hapunten anjeun pikeun kasulitan sareng sababaraha penjelasan upami mungkin. Anjeun ngalakukeun ieu dina harepan ngaminimalkeun dampak kahirupan pribadi anjeun kana tugas anjeun.

maca  Surat profésional: Sababaraha aturan pikeun bentuk telepon umum

Tungtungna, pastikeun anjeun wawuh kana kabijakan perusahaan anjeun sareng protokol ngeunaan cara teu aya di grup anjeun. Perusahaan tiasa ngadamel konsési khusus dina kaayaan darurat sareng nyayogikeun cara ngatur éta. Kamungkinan bakal aya kabijakan dina jumlah dinten antara waktos anjeun kedah nerapkeun sareng dinten anjeun bakal angkat.

Tungtunan dina tulisan surelek

Ngagunakeun gaya formal

Email ieu resmi. Kudu ditulis dina gaya resmi. Tina garis pokok nepi ka kacindekan, sadayana kedah propésional. Pengawas anjeun, babarengan sareng anu sanésna, ngarepkeun anjeun pikeun nganyatakeun kaseriusan kaayaan dina email anjeun. Kasus anjeun langkung gampang didéngé nalika anjeun nyerat email sapertos kieu dina gaya resmi.

Kirim surélék pas

Urang geus stressed pentingna hormat kawijakan parusahaan. Ogé dicatet yén lamun kudu nulis hiji email sareng munasabah profésional, hal anu penting pikeun ngalakukeun kitu pas mungkin. Ieu utamana imperatif nalika anjeun gagal sarta yén anjeun teu datang ka dianggo tanpa otorisasina. Ngabéjaan boss Anjeun mimiti sanggeus hiji henteuna unexcused tiasa nyimpen maneh gera. Ku bewara sateuacanna tina majeure gaya nu Anjeun manggihan diri, anjeun bakal mantuan pausahaan pikeun milih hiji ngagantian luyu atawa nyieun arrangements.

Jadi singket kalawan rinci

Jadi singket. Anjeun teu kedah buka kana rinci ngeunaan naon anu lumangsung sarta yén anjeun ngarah ka jadi aya atawa anjeun ninggalkeun geura-giru. Ngan disebatkeun fakta penting. Lamun menta idin sateuacanna, tangtukeun dinten atanapi dinten dimana anjeun rencanana janten jauh. Janten husus kalawan kaping, teu masihan perkiraan.

maca  Ningkatkeun email profésional anjeun kalayan rumus sopan anu diadaptasi

bantuan tawaran

Lamun nulis hiji musabab email janten jauh, pastikeun pikeun mintonkeun yen Anjeun ngeunaan miara produktivitas parusahaan. Teu bener ngan nyebutkeun yén anjeun bakal jauh, nawiskeun pikeun ngalakukeun hiji hal anu bakal mitigate efek tina henteuna Anjeun. Contona, anjeun bisa ngalakukeun hal eta mun anjeun balik atawa nyarita ka batur sapagawean pikeun ngaganti anjeun. Sababaraha pausahaan bisa boga kawijakan kayaning deductions gaji pikeun poé henteuna. Ku alatan éta, coba ngartos kawijakan parusahaan jeung kumaha anjeun tiasa dianggo kalayan éta.

Conto email 1: Kumaha nyusun email hapunten (saatos anjeun sono dinten damel)

Subjék: Bukti henteuna 19/11/2018

 Hello Mr. Guillou

 Punten nampi email ieu salaku bewara resmi yén kuring teu tiasa ngiringan padamelan tanggal 19 Nopémber 2018 kusabab tiris. Liam sareng Arthur nyandak tempat kuring nalika kuring henteu. Aranjeunna réngsé sadayana tugas ditugaskeun pikeun dinten éta.

 Kuring hapunten sanggeus geus bisa komunikasi sareng Anjeun sateuacan ninggalkeun karya. Hapunten upami aya disadvantage pikeun pausahaan.

 Kuring geus napel sertipikat médis ka email ieu.

 Mangga, hayu atuh nyaho lamun perlu informasi salajengna.

 Hatur nuhun pikeun pamahaman anjeun.

tulus,

 Ethan Gaudin

Sampel 2 email: Cara nulis hiji email ti apology pikeun henteuna hareup ti pos na

Subject: Ngokolakeun dinten abdi bolos nu 17 / 12 / 2018

Dear Ibu Pascal,

 Punten nampi ieu email salaku bewara resmi yén kuring bakal bolos ti pagawean on December 17, 2018. Kuring bakal muncul salaku saksi profésional di pangadilan dina poé éta. Kuring nginpokeun ka anjeun ngeunaan telepon kuring ka pangadilan minggu kamari sareng kabutuhan penting pikeun kuring hadir.

 Kuring kungsi hiji perjangjian jeung departemén IT Gabin Thibault, anu ayeuna di cuti mun ngaganti kuring. Salila ngarecah di pangadilan, abdi gé nelepon ningali lamun manehna perlu pitulung.

 Hatur nuhun.

 tulus,

 Emma Vallee