Nyitak Friendly, PDF & Email

Pikeun diajar Portugis, hal anu penting pikeun difokuskeun ngucapkeun na. Anjeun bakal ningali yén Pelafalan Portugis henteu hésé pikeun panyatur Perancis, sabab seuseueurna hurup dikedalkeun sami sareng basa Perancis! Salaku tambahan, seueur foném (sora hurup atanapi gabungan hurup) ogé sami. Tangtosna, lafal basa Portugis beda-beda gumantung ka dimana anjeun angkat, tapi pituduh pikeun ngucapkeun Portugis ieu bakal ngamungkinkeun anjeun nganyatakeun diri sareng ngartos dimana waé. Datangna sareng mendakan Portugis Brasil ! Pelafalan Portugis: sadayana anu anjeun kedah terang pikeun nyarios saé.

Kalayan langkung ti 230 juta panutur asli nyarios basa ieu di ampir unggal buana (Asia, Éropa, Afrika, sareng dimana seueur, Amérika), Portugis mangrupikeun basa anu paling sering dianggo di dunya. Maka wajar pikeun diajar diajar. Kituna urang bakal resep didieu di Pelafalan Portugis Brasil, nagara anu paling seueur panyatur Portugis. Tapi tong hariwang, panyatur Portugis ti nagara sanés bakal ngartos anjeun ogé, upami anjeun badé angkat ka Portugal atanapi Angola contona.

Pikeun terang kumaha ngucapkeun

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Ngadamel Usaha Online anu Nguntungkeun: Métode Beton!