Nyitak Friendly, PDF & Email

Panggihan Formasi FNE

Hiji alat anu promosikeun tindakan dukungan pikeun perusahaan dina pamulihan sareng dukungan kagiatanana, tapi nu ogé mantuan maranéhanana anu Resort ka aktivitas parsial atawa manggihan diri dina kasusah.

Hatur nuhun kana Formasi FNE, anjeun tiasa:

Ngamajukeun wangenan karyawan anjeun, maranéhna aksés ka diploma a, gelar profésional atanapi sertifikasi profésional Ngidinan karyawan Anjeun pikeun acquire kaahlian sarat husus pikeun bisnis Anjeun pikeun kelestarian sarta ngembangkeun na Ngabales antisipasi parobahan : digital, transisi ékologis ... Rojongan naon?

Ayeuna tiasa diaksés ku sadayana perusahaan sareng sadaya padamelanana, FNE-Formation mangrupikeun alat kauangan anu luar biasa anu nyayogikeun:

Hiji tinimbangan nepi ka 100% tina biaya pendidikan, Ti ukuran kalenturan : tinimbangan latihan adaptasi, pilihan skéma bantosan umum anu langkung pikaresepeun Integrasi tina éta Pro-A

8 kursus latihan bakal dibiayaan ku tungtung taun, kalayan dukungan retroaktif pikeun tindakan ti 1 Juli 2021.

Kumaha kauntunganana?

Karyawan Atlas aya di sisi anjeun pikeun ngaoptimalkeun sareng nyusun rencana pelatihan anjeun dina kursus-kursus anu cocog pikeun pelatihan FNE sareng ngadukung anjeun dina sadaya prosedur administrasi anu bakal dilaksanakeun.

Ulah ngantosan deui sareng ...

 

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Pitunjuk sistem io