Nyitak Friendly, PDF & Email

Dugi ka akhirna, sénator sareng timbalan tetep dibagi kana RUU anu otorisasi penyuluhan kaayaan darurat kaséhatan. Dina 30 Oktober, panitia gabungan gagal, Sénat ngritik Majelis Nasional pikeun henteu masihan Parlemén sarana pikeun ngendalikeun palaksanaan kakawasaan anu luar biasa pamaréntah. Aranjeunna kanyataanna ngirangan dugi ka 31 Januari 2021 tungtung kaayaan darurat kaséhatan sareng ngaleungitkeun perpanjangan rézim kaluar peralihan sahingga Parlemén tiasa mutuskeun saatos tilu bulan dilarapkeun kaayaan darurat. kabersihan Akhirna, para timbalan - anu ngagaduhan kecap terakhir - kedah milih dina bacaan anyar, dina 3 Nopémber, kanggo perpanjangan kaayaan darurat kaséhatan dugi ka 16 Pébruari 2021 dituturkeun ku rézim peralihan dugi ka 1 April 2021 , anu nyaluyukeun salah sahiji anu parantos dilaksanakeun dina 11 Juli, dina tungtung kaayaan darurat kaséhatan. Téks ngalegaan dugi ka sami-sami sistem inpormasi anu dilaksanakeun pikeun merangan epidemi, nyaéta sistem inpormasi panyaringan nasional (SI-DEP), anu museurkeun sadaya hasil tés anu dilaksanakeun. , sareng Kontak Covid, dikembangkeun ku Asuransi Kaséhatan pikeun mastikeun nuturkeun pasien sareng kasus kontak na. RUU otorisasi

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Sertipikat Kualifikasi Profesional (CQP)