Nyitak Friendly, PDF & Email

Kalayan sirahna dina taktak sareng proyék spésialisasina dina cybersecurity dina pikiran, Mounir milih ngalatih dina 8 bulan dina profési Pangembang Wéb pikeun panangan diri kalayan dasar-dasar anu dipikabutuh pikeun suksés ngalaksanakeun proyék konvérsi salami 2 taun. bakal ngakibatkeun manehna digawekeun di kaamanan 2.0 ... Salaku pagawe atawa salaku liberal a, dina subjék ieu, anjeunna masih hesitates. Anjeunna ngabejaan.

Balik ka sakola nuturkeun anu sanés sareng henteu sami pikeun Mounir. Ijazah ifocop na masih panas sanggeus 8 bulan latihan sengit "Di antarana anjeunna nahan ngan anu pangalusna", Ieu anjeunna anu nembé ngadaptarkeun pusat pelatihan pikeun manjangkeun magangna, waktos ieu pikeun kéngingkeun pangaweruh dina cybersecurity. "12 bulan ka tukang, kaahlian komputer kuring dugi ka terang kumaha ngagunakeun Internét, Office suite, ngirim email… Sakitu waé. Kuring éta sagemblengna anyar pikeun eta. Jadi coding... Kuring geus taun lampu jauh ti imagining yén kuring bakal bisa. Abdi henteu terang nanaon dugi ka ayana JavaScript! ”, laughs Mounir, nangtukeun yén anjeunna geus salawasna geus katarik newtech jeung dunya digital.

Jiwa wirausaha

"Sababaraha anggota rombongan kuring ngadorong kuring pikeun ngalatih diri,

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Anjeun tiasa tuang di workstation anjeun