Nyitak Friendly, PDF & Email

Tulisan a pos profésional, sakumaha ngaranna nunjukkeun, béda ti hiji email ngadangu ti baraya anjeun sarta babaturan. Profesionalisme kedah dugi ka sadayana. Pikeun ieu, tanda tangan email tetep unsur anu penting pisan. Dina cara pictorial, hiji bisa mertimbangkeun yén signature email téh kawas versi éléktronik tina kartu bisnis. Mémang, aranjeunna gaduh fungsi anu sami, nyaéta masihan detil kontak sareng inpormasi kontak anjeun, ku kituna kami tiasa ngahubungi anjeun tanpa kasalahan. Ku kituna urang nempo yén signature email oge hiji kalakuan iklan.

Ciri na

Tanda tangan email propésional nyarios seueur ngeunaan kapribadian anjeun. Janten pikeun masihan karakter nétral pikeun pelanggan anjeun, éta kedah waspada sareng manpaat. Kakawasaanana ngamungkinkeun anu nampi maca kalayan gampang tanpa kedah kamus pikeun ngartos kecap anu sesah. Nanging, éta sanés hartosna anjeun tiasa nganggo basa kolékial sabab anu nampi sanés janten sobat budak. Utilitas ngarujuk kana inpormasi anu anjeun nyayogikeun anu matak ngamudahkeun pikeun ngahubungi bisnis. Anjeun kedah pernah kaleungitan kanyataan yén tandatangan sanés awak téks anjeun, janten henteu kedah panjang atanapi pikaboseneun. Dina hal ieu, seuseueurna panarima anjeun moal maca aya sareng tujuan anjeun moal kahontal.

B TO B atanapi B ka C

B to B ngarujuk kana hubungan antara dua propésional sareng B ka C ngarujuk kana hubungan antara saurang propésional sareng hiji individu. Dina dua kasus, gaya anu bakal dianggo sami sabab anu penting nyaéta status panarima anu didieu propésional.

maca  Lima tips pikeun meringankeun kalimat anjeun

Dina hal anu spésifik ieu, anjeun mimitina kedah ngalebetkeun idéntitas anjeun, nyaéta nyebut nami anjeun sareng tukang, fungsi anjeun sareng nami perusahaan anjeun. Teras, anjeun ngalebetkeun wincik kontak propésional anjeun sapertos kantor pusat, halaman wéb, alamat pos, nomer telepon. Tungtungna, dimungkinkeun pikeun nempatkeun logo anjeun sareng tautan jaringan sosial anjeun numutkeun kaayaanana.

C nepi ka B

C to B mangrupikeun hubungan dimana éta mangrupikeun individu anu nyerat ka ahli propésional. Ieu kasus pikeun aplikasi padamelan, magang atanapi kemitraan sanés sapertos sponsor acara.

Janten, anjeun kedah lebetkeun idéntitas anjeun sareng detil kontak pribadi anjeun. Ieu nami tukang, nami hareup sareng nomer telepon. Kusabab ditukeurkeun ku surat, anjeun henteu kedah nempatkeun alamat pos upami diperyogikeun. Tiasa ogé pikeun ngalaporkeun ayana anjeun dina jaringan sosial anu aya hubunganana sareng anu nampi sapertos LinkedIn.

Hal utama anu kedah diémutan nyaéta kesederhanaan anu diperyogikeun sareng penyediaan inpormasi anu relevan. Ieu sababna sesah gaduh tandatangan universal sabab unggal email, gumantung kana status panarima, anu ngirim sareng eusina, meryogikeun tandatangan khusus. Ku alatan éta, jalma kedah henteu teuing kasimpulan atanapi nyarios sareng utamina kedah janten luar bingkai.