Nyitak Friendly, PDF & Email

Nyanghareupan ancaman cyber anu beuki signifikan, penting pikeun ngajagaan lawon ékonomi sareng sosial Perancis. Ngaliwatan France Relance, ANSSI ngadukung nyiptakeun pusat réspon insiden cyber régional anu bakal masihan bantosan sareng naséhat upami aya serangan cyber. Éta ngaluncurkeun program inkubasi pikeun ngadukung pangwangunan gancangan struktur ieu: 7 daérah parantos nguntungkeun tina éta.

maca  Pangsiun progresif diperpanjang ka karyawan dina dasar dinten tetep