Nyitak Friendly, PDF & Email

Maka sumber ieu bakal ditarjamahkeun pikeun anu pipilueun kana pariwisata gaul sareng kulawarga anu padamelanna pikeun ngamajukeun integrasi populasi anu rentan sareng aksésna kana liburan, ogé ngajaga kagiatan di daérah padesaan.

Numutkeun ka Kamentrian Ékonomi, Dana TSI "bakal manjangkeun intervénsi na ngalangkungan investasi ekuitas dina perusahaan asosiatif, sacara definisi tanpa shareholder. Éta tiasa ngaganggu pembiayaan infrastruktur perumahan sareng, dina kasus-demi-kasus, ngadukung investasi dina operasi ".

Pikeun catetan, janten layak pikeun dana TSI, operator kedah henteu ngagaduhan modal modal anu cekap pikeun ngayakinkeun bank mitra anu masihan pinjaman tambahan. Éta ogé kedah satuju pikeun kalibet dina ngatur pangaturan diferensiasi antara kapamilikan perumahan sareng operasi.

maca  Bubuka pikeun manajemén proyék, Agile sareng Scrum