Nyitak Friendly, PDF & Email

Kasimpulan: The best of sumberdaya pangalusna pikeun neuleuman basa Inggris.


Rék ngawasaan basa Shakespeare? Anjeun terang hal anu penting, tapi anjeun teu terang kumaha atuh eta ...

Kami geus disiapkeun keur anjeun hiji pituduh lengkep ku nu bakal bisa neuleuman sagala resources dipikabutuh pikeun Inggris diajar anjeun.

Dinten WS Rendra di Inggris penting, sabab perjalanan di kahirupan profésional Anjeun. Ieu hal nu salah geus dipikaharti sarta yén nyaéta naha urang geus mutuskeun pikeun nyimpen sakabeh hartosna dina pembuangan Anjeun pikeun mantuan anjeun.
Anjeun bakal manggihan sakabeh sumber babarengan dina kaca komprehensif sarta gampang maca.

Naha anjeun anyar di ieu atawa ngan saukur nu ditéang pikeun ngaronjatkeun kaahlian anjeun, anjeunna y 'for dulur jeung for everyone! Ladenan modal pikeun layanan bébas, ngaliwatan blog pangalusna, aktip mobile, video, podcast, loka husus, MOOC, anjeun bakal sadayana giliran konci pikeun ngamimitian latihan anjeun ku mahluk otonom.

Nalika Internet janten guru basa Inggris anjeun ... siap diajar?

Hayu urang balik!


Diajar Inggris Video

Diajar ku Video

memori visual jeung auditory, bagian ieu téh pikeun anjeun. Sia aya aing video pikeun diajar fluently sarta cara interaktif!

Urang nganteurkeun anjeun ka loka video nu pang populerna atawa saluran YouTube kana ngalatih maneh dina basa Inggris.

Engvid :
Situs pinuh Inggris, sangkan éta pangalusna mun geus boga yayasan alus. Salah sahiji loka nu pangalusna didaptarkeun dina kanvas, manehna geus diterbitkeun palajaran video 1234 via saluran YouTube.
The video sareng pelajaran anu dijieun ku guru ngalaman ... grammar basa Inggris nyata, kosakata, pronunciation, IELTS, TOEFL, anjeun bakal manggihan sagalana anjeun kedah ningkatkeun lampu basa Anjeun.
Tambah: pituduh, gampang sarta intuitif, jadi Anjeun tiasa mairan na nyieun kuis online. Ieu situs sampurna pikeun jalma anu butuh guaran beton. Anjeun boga pilihan antara guru 11 14 jejer mimitian ti kosakata bisnis.

Jennifer ESL :
pangajaran kualitas pikeun sakabéh tingkatan Inggris ngaliwatan channel YouTube.
Jennifer nyaéta guru ngora Amérika anu boga loba téma pikeun anjeun janten yakin tur éféktif dina basa Inggris. A basajan, gampang pikeun aksés anu hade geulis ogé.
Pikeun maranéhanana anu keukeuh balik salajengna, anjeun ogé bakal manggihan website maranéhanana: Inggris jeung Jennifer kalawan nu bisa dilegakeun pangaweruh Anjeun liwat video, latihan, palajaran online tur hirup.

Anglaiscours :
latihan video ieu nu tiasa nuturkeun kapan! Merenah teu eta?

Anjeun tiasa milih antara kursus video bébas, jeung geus basa alus tina segi nomer, atawa leuwih video latihan canggih dijieun saprak 2011. Pikeun spasi anggota ieu dina pembuangan anjeun sarta langganan bulanan jeung kursus aksés taya.

Inggris Tengah :
Sami di dieu, eusi éta téh Inggris pinuh. Situs nawarkeun pendekatan dimodulasi mun diajar dumasar video, dumasar téma jeung tingkat (bisnis, sosial, perjalanan, jrrd).
Keur naon urang ngahargaan didieu teh video alam pikaseurieun tur iklan.
métode: lalajo video sapoé, ditandaan kecap anjeun teu nyaho tur neuleuman éta ku ngeusian dina blanks. Keur naon urang resep téh interaksi mangsa video ngucapkeun kecap anyar jeung meunang hirup koréksi ngucapkeun anjeun. Anjeun oge bisa ngobrol sareng pangajar swasta ngeunaan video.
Tambah: ngucapkeun nu aya dina sorotan nu!

Twominute Inggris :
Saluran YouTube anu ngamungkinkeun anjeun diajar basa Inggris ngalangkungan pidéo dina format anu pondok pisan (2 menit). Nikmati format pondok sareng nonton pidéo unggal dinten. Naon anu kedah di hindarkeun tina "cramming" ku diajar gancang bari nyandak waktos anjeun. Éta mimiti anu saé.

poean dikte :
Di dieu nyaeta saluran YouTube rada aslina tur palinter. Ditangtayungan pikeun jalma anu boga tingkat hade Inggris dasar, Youtuber nu nawarkeun dictations pondok online. Tujuanana nya éta pikeun ngadéngékeun jeung nulis dina waktos anu sareng anjeun ngadangu. Ieu bakal ngan poé saterusna anjeun gé koreksi. Patojaiah dijamin! Naon karéta aya tulisan anu ningkatkeun pamahaman déngékeun Anjeun.

channel Patalina :
Pohara efektif, saluran Youtube ieu nawarkeun jumlah anu kacida gedéna di video dina garis gratis. Eusi Anyar ditambahkeun remen. Pikeun balik salajengna, buka website: channel PatalinaA platform euyeub tur komprehensif pikeun neuleuman Inggris grammar, kosakata, pronunciation, dengekeun, jsb Aya sawatara jenis lalanggan (kaasup haratis, tapi dugi).

Inggris Kelas 101 :

saluran video YouTube sejen nu boga istighfar keur komprehensif sarta luhur kualitas!
Sagemblengna dedicated ka Inggris, eta nawiskeun palajaran anyar unggal Salasa jeung Jumaah: kabéh téma jeung kaahlian digabungkeun, bari ngabogaan aksés hirupna bébas sagala palajaran geus disseminated. Anjeun oge gaduh aksés ka video hirup.
Tambah: eta nangtung kaluar pikeun kualitas alus teuing miboga video palaksanaan teknis.


Diajar Inggris bari ngabogaan fun

Mahiwal atanapi gaduh fun learning

pangajaran rineh nya mungkin! Dina bagian ieu anjeun bakal manggihan loka nu ngidinan Anjeun pikeun neuleuman cara béda, sabab kami nyaho yen lamun éta playful salah nahan gancang.

maca  Pituduh sumberdaya pangalusna pikeun neuleuman Perancis

Cara pangalusna pikeun diajar téh total immersion di nagara nu ... keur bisa meunang aya langsung, naha henteu papanggih babaturan?

alat fabulous Ieu disebut internet, megatkeun wates realitas tur ngidinan Anjeun pikeun dagangan online. Kaulinan, podcast, kaulinan jeung senang. Hayu urang balik!

lang 8 :
Anjeun nyarios basajan tur éféktif? Prinsip platform ieu: diajar basa ku cara komunikasi online kalawan narasumber pituin. situs ieu dumasar kana tulisan na babagi, karya kolaborasi nyata anjeun neuleuman kalawan lokal, anu ngabenerkeun maneh na mantuan anjeun.
Dina balikna maneh ngidinan pikeun neuleuman basa urang. Ieu gancang jeung pasti ngarobah tingkat Anjeun lamun balik maneh serius jeung rutin.

Busuu :
ogé dumasar kana komunitas pembicara! Tujuan nya éta diajar kalawan 70 juta pamaké di sakuliah dunya. Pisan interaktif, sangkan bener kasalahan anjeun ku jalma nyata jeung lakonan hal nu sarua jeung aranjeunna bari maneh nyieun babaturan anyar.
Anjeun tiasa milih ogé ngagunakeun langganan premium ngakses leuwih parabot.
Tambah: a aplikasi mobile pisan dipikawanoh tur hiji mode offline eta ngidinan Anjeun pikeun ngundeur palajaran Anjeun sateuacanna sarta ngajarkeun aranjeunna dimana rék, nalika rék.

Anglaispod :

Hiji jalan alus pikeun neuleuman basa Inggris mangrupakeun ngadangukeun! Carlton Thomas, aslina Amérika, nawarkeun kavling palajaran saeutik (kosakata atawa ungkapan) salaku podcast nu bisa Anjeun undeur langsung ti ramatloka tur simpen ka pamuter musik Anjeun atawa telepon. Ayeuna anjeun bisa neuleuman gampang jeung iraha bae. The kopi hareup megatkeun sugan?

Inggris serangan :
Dijieun ku pakar dina kaulinan video, platform ieu innovates ngaliwatan latihan interaktif tur entertaining. Pikeun unggal tingkat Inggris, anjeun bakal manggihan video dumasar kana klip tina film, documentaries, nempokeun TV, video musik, nempokeun TV digabungkeun jeung latihan interaktif, kaulinan pikeun memorization jeung tés ka assess tingkat Anjeun optimal. Anjeun tiasa nyieun akun bébas, tapi ogé nepi ka ngalanggan tawaran pikeun sakabeh kulawarga.

Tambah: dirancang pikeun pondok, sesi poean nu bakal ngajadikeun anjeun neuleuman gancang.

Panagrama :

Tur upami Anjeun salah nuju sayah? Di dieu, sagala jinis kaulinan pikeun neuleuman bari ngabogaan fun: crosswords, puzzles crossword, maluruh kecap, sudoku atanapi kaulinan canggih deui (bilingual). Euweuh hadé mun assimilate langkung kosakata!

tambah sejen: kaulinan ngamutahirkeun sapopoé.

Speekoo :
Hiji pendekatan inovatif dumasar kana konstruksi kalimah. Pisan interaktif, anjeun ngadengekeun jeung anjeun diuji langsung. Anjeun nulis balik kecap nu ngan diajar. Situs Angkatan Anjeun pikeun mimiti leuwih (titik alus keur beginners), tapi ogé ngidinan Anjeun pikeun mimiti diajar basa anyar anjeun teu nyaho.

Tambah: kapanggihna budaya sejen liwat carita na informasi.


Diajar Inggris kalawan loka komprehensif sarta profésional

Diajar kumaha kalawan loka komprehensif sarta profésional (bacaan, tulisan, kosakata, frasa, grammar, jsb)

Dina bagian ieu, urang ulah seuri! Kami geus didaptarkeun loka umum pisan lengkep jeung profésional anu bakal nulungan urang di learning anjeun atanapi ngaronjatkeun Inggris. Diajar ngaliwatan latihan, bacaan, video jeung tulisan.
Prakték tata basa, éksprési sareng mekarkeun kosa kata anjeun dina raraga ngalaksanakeun diskusi kalayan percaya diri.

BBC Learning Inggris :

The ramatloka resmi ti BBC kawentar mangrupakeun goldmine inpormasi keur diajar basa Inggris. Ieu ngawengku hiji tempat husus di wewengkon ieu, sarta leuwih importantly, serius tur pedagogy ngaliwatan ratusan video. Ieu mangrupakeun learning biasa nyata, nu di tambahan, lem warta kalawan loba latihan jeung pilihan. Ogé disadiakeun seueur podcast, contona, The Inggris Urang degung : Unggal lasts antara 2 na 3 menit jeung nguruskeun kalawan éksprési idiomatic atawa kecap jeung conto kongkrit na kelas Inggris. Hiji cara pisan hade kudu asimilasi Inggris sapopoé.
A pelesir final: Grammar 6 menit pikeun tiap episode pikeun ngundeur dokumen kalayan diajar tatabasa, digabungkeun jeung latihan.

Dina kacindekan, anu ramatloka BBC mangrupakeun metoda sabenerna diajar basa Inggris, pisan rupa-rupa tur variatif jeung eusi kualitas.

ABA Inggris :
Situs pisan profésional sarta ngidinan Anjeun pikeun neuleuman hiji kualitas Inggris. Butuh loba disiplin tur rigor nuturkeun metoda-Na. Anjeun ngan kudu nyieun akun anjeun sarta pilih pikeun neuleuman kalayan 144 palajaran video bébas (grammar, film, latihan interaktif). Mun hayang, anjeun bisa nyieun akun premium Anjeun nu boga pilihan deui. Ngaliwatan akun ieu, guru pituin anu ditugaskeun pikeun tiap murid keur bantuan online.

British Council  :
Ieu mangrupikeun situs agénsi internasional Inggris anu kawéntar, tanggel waler pikeun pertukaran pendidikan sareng hubungan budaya. Anjeun tiasa diajar basa Inggris di dinya numutkeun tingkat anjeun berkat seueur metoda anu béda. Éta tiasa dibandingkeun sareng majalah wéb anu anjeun tiasa napigasi sacara gampang sareng ngajantenkeun diajar basa Inggris gampang. Éta ogé nawiskeun MOOCs (kursus online terbuka anu masif) sapertos "Jelajah bahasa Inggris sareng budaya na" anu populér pisan. Éta ngamungkinkeun anjeun latihan, silih tukeur sareng jalma-jalma ti sadayana penjuru dunya, ningkatkeun basa Inggris anjeun sareng tungtungna kenal budaya Inggris langkung saé ... sadayana ieu dina 6 minggu! Anjeun tiasa ogé ngadaptar pikeun nyandak ujian IELTS.

maca  The Guide Pikeun The Best Sumberdaya Diajar di Jerman

Diajar Inggris kalawan British Council :

Sakumaha ngaranna nunjukkeun, ieu situs husus pikeun diajar basa Inggris ku British Council. Komprehensif sarta lengkep bébas, éta ngandung ratusan kaca audio, téks, video tur leuwih 2,000 latihan interaktif. Anjeun bakal ningali aplikasi saperti kaulinan, kursus di grammar jeung kosakata, podcast ... di pondok situs sibuk anu bakal ngidinan Anjeun pikeun ngarobah pisan gancang dina basa Inggris.
Anjeun boga pilihan nu bisa jadi anggota sarta nyumbang kana situs anu ku interacting jeung pamaké séjén, atawa pikeun ngundeur daya.

Esol ras :

Milih tingkat Inggris anjeun sarta di unggal bagian buka kelas, MCQ on latihan eavesdropping, maca, jeung tungtungna grammar jeung kosakata.
Profésional, komprehensif sarta lengkep gratis.

Babasan Inggris :

Ngabogaan kosakata anu tombol junun meunang ku basa Inggris.
Naha éta pikeun ngartos paguneman, nyarios atanapi maca: teu tiasa disangkal yén anjeun peryogi éta! Kamus anu asli, situs ieu nawiskeun tata basa sareng kosa kata anu diklasifikasikeun dina téma anu aya hubunganana sareng dahareun, dunya damel, kaséhatan atanapi bahkan "ngutarakeun perasaan dina basa Inggris". Prakték henteu?

Bungbu nepi Inggris anjeun :

The Mooc, latihan nyata jeung dipikawanoh online kiwari, ngagunakeun parabot sarua salaku Tangtu tradisional online: video, Powerpoints, podkés. Hiji komunitas sarta kritis dimensi eta nambihan, sabab berkat Mooc anjeun bagian tina hiji promotion nu tumuwuh lalaunan! Ngajalajah Universitas Brussel: anjeun bakal neruskeun dasar tina basa Inggris jeung bisa nangtukeun gaya learning anjeun ku ngawanohkeun anjeun téhnik béda. durasi nu geus minggu 8 (sababaraha sesi).
A tambahan saeutik, ngan keur anjeun: Di dieu Éta platform www.fun-mooc.frA database nu ngawengku Mooc dumasar téma, lembaga sarta kasadiaan tangtu. Nyieun tampilan anu!


Ningkatkeun aksen anjeun sarta ngucapkeun dina basa Inggris

Ningkatkeun aksen anjeun sarta ngucapkeun  

Hiji masalah leutik Frenchies ... dipikawanoh pikeun aksen bad urang. Geus waktuna pikeun ngabenerkeun nu ...
Candak ka waktu pikeun berpungsi dina eta, kami geus sourced loka pangalusna nu ngidinan Anjeun pikeun nyarita confidently tur ngartos panongton Anjeun.
Ngeureunkeun ngimpi fokus anjeun, ngawangun eta. aksen Amérika atawa Inggris, milih.

 Rachel urang Inggris :

Anu teu ngimpi ngabogaan aksen Amérika sampurna? Dina ramatloka tina Rachel Amérika, anjeun bakal boga aksés ka Tangtu numpuk online nu ngajelaskeun kumaha carana ngaronjatkeun ngucapkeun anjeun ngaliwatan sababaraha video, podcast, jeung palajaran buku. platform jelas tur mangpaat kalayan leuwih 400 video bébas nu ngajarkeun aksen na konci Amérika ka Inggris conversational: wirahma, link intonasi.

Inggris ngucapkeun :

100% mobile, aplikasi ieu téh saukur spektakuler! Pamekar geus pisan tebih dina pangajaran ponetis. Kanyataanna, anjeun tiasa diajar kumaha carana ngucapkeun tiap sora, ngadéngékeun sampel sarta ngarékam ngucapkeun sorangan pikeun ngabandingkeun jeung aksen katuhu pikeun ngadopsi. aplikasi nu malah bakal nawiskeun diagram leutik keur nembongkeun maneh kumaha posisi basa anjeun ka ngajamin hit hiji diantara comrades Britania anjeun!
masalah leutik: ngan sadia dina Android.

Forvo :

ramatloka kolaborasi jeung senang nu gumantung ka ngagunakeun Internet pikeun nawiskeun ngucapkeun dijieun ku speaker pituin. Anjeun entertained juggling nu peculiarities ngucapkeun kecap anu sarua salaku accents jeung nagara teh. platform ieu nawarkeun leuwih 100 000 ngucapkeun kecap dina basa Inggris, cukup méakkeun sababaraha waktos. Kolaborasi tur ngiringan diri ku ngarekam cara ngucapkeun kecap Perancis pikeun mantuan batur diajar basa urang.

Howjsay :

Situs pisan mangpaat bari sésana kacida gampangna. konsep: database nu mangrupa daptar sadaya kecap dina basa Inggris. Hoyong terang cara ngucapkeun kecap? Ngan ngetik kana bar teang jeung geura Howjsay anjeun manggihan eta. Anjeun kudu klik jeung anjeun tiasa ngadangukeun cara ngucapkeun dina salinan Inggris. Ogé jalan on mobile anjeun lajeng éta waktu nyandak eta dina kantong anjeun.

Evaeaston :

Deui di AS, Eva ngécéskeun ku podcast leutik, kecap ngucapkeun. Manehna speaks lambat pisan, sarta pasti moal wadul sabalikna! situs ieu bakal ngidinan Anjeun pikeun nyandak waktos ka assimilate kalawan catetan saeutik ditambahkeun handap tiap podcast. Aya angka nu gede ngarupakeun Kaca, sarta ku kituna angka nu gede ngarupakeun kecap jeung frasa pikeun neuleuman!

 Diajar Britania aksen :

Situs anu saé pisan, mayar (sababaraha tawaran sayogi), pikeun diajar kumaha nanganan aksen "Inggris" pikeun kasampurnaan. Guru, Alison Pitman, nawiskeun anjeun béda pelajaran, pidéo sareng cara diajar. Dina mandiri, anjeun ngaksés saluran Youtube kalayan sajumlah pidéo anu mangpaat: The Phone Sora . Ieu dasar alus pikeun nyampurnakeun aksen Anjeun.

 Pronuncian :  

Urang ninggalkeun sisi Amérika: video, kursus dina sora jeung suku kata, latihan sreng podcast dina ngucapkeun, sadaya haratis. Hiji sumber alus kadaharan pikeun mantuan Anjeun unggal poe. Anjeun oge bisa ngundeur e-buku jeung audio online (dibayar) dina wirahma jeung intonasi, ngucapkeun, jeung sajabana


Paké smartphone anjeun pikeun diajar basa Inggris

Dina smartphone anjeun: aplikasi sareng kaulinan séjén

Pikeun kahiji kalina dina sajarah Internet, mobile téh beuki dipaké ti PCS. Umur digital geus dibawa kami sangkan bisa interaksi jeung ngagunakeun internet mana ... Dumasar observasi ieu, pasar keur aktip pikeun smartphone Anjeun maju.
Hayu diri kagoda ku aplikasi mobile "Kuring diajar basa Inggris" khusus anu kami mendakan pikeun anjeun. 

maca  Diajar gunana Cina - Énergi efisien sareng gratis

Duolingo :

Pasti salah sahiji aplikasi nu pang populerna to date jeung dianjurkeun dina daging ku The Wall Street Journal! Manehna Éta senang jeung eta bisa gancang jadi addicted, kawas kaulinan video, kalawan sistem ganjaran na. Earn titik pikeun tiap jawaban anu bener, sarta latihan ningkatkeun Anjeun liwat palajaran pondok tur éféktif! métode ngandelkeun dina latihan tarjamah na lamun aya alus, anjeun malah bisa ilubiung dina loka tarjamah atanapi kaca wéb.

I have fun dina basa Inggris :

Hiji aplikasi nu ngungkabkeun barudak keur kecap kahiji maranéhanana sarta frasa dina basa Inggris. Kaulinan, carita jeung lagu. Téh mangrupa campuran nice carita, didikte di Perancis kalawan tarjamahan basa Inggris. leuwih saeutik Anjeun tiasa warna na maén bari diajar! rekreasi sejen aslina keur barudak anjeun sarta jaminan piknik.

Babbel :

fun panganteur, Babbel mangrupakeun aplikasi komprehensif nu nawarkeun dua jenis modul keur diajar basa Inggris: kosakata atawa parabot. Dumasar kagiatan interaktif, latihan lisan jeung tinulis, anjeun diajar basa ti paguneman sapopoé. Mangpaat jeung éféktif, obyektif of Babel nyaéta sangkan anjeun nyata bilingual. Pikeun maranéhanana kalayan waktos kirang di hareup aranjeunna, anjeun gé cinta: Palajaran menit 15 panungtungan. Jadi ngan hiji palajaran dinten ka kamajuan dina speed pinuh. rupa téma tina kosakata kuliner atawa basajan sapertos. Anjeun kudu milih palajaran anjeun sarta balik!
The saeutik datar sanggeus bulan nyobian éta aplikasi nu teu bébas.

Busuu :

Pelepasan aplikasi haratis dipuseurkeun kana diajar kosakata.
Pelajaran kosakata, dialog audio anu ningkatkeun kamampuan ngupingkeun anjeun sareng cara ngucapkeun anjeun, éjahan, tata basa ... Tambahkeun ka éta kaulinan sareng tés. Éta aplikasi anu "ngalakukeun sagala rupa". Éta dipilih salaku salah sahiji "aplikasi pangsaéna" dina 2014 ku Apple.

Hiji jalan alus pikeun neuleuman gancang kalayan hiji metodeu éféktif.

warta alus: Anjeun gaduh mode offline! sambungan Internet goréng anjeun moal deui jadi hiji musabab.

Memrise :

aplikasi ieu téh hébat mimitian ku leuwih ti 200 Tangtu dijieun ku para ahli. It uses peta vocabularies nu kudu ngapalkeun ku repeating aranjeunna. Grammar, paguneman, video sareng obrolan dina telepon Anjeun. Nuturkeun statistik learning anjeun sarta ningali balik mana berkat mode offline.
Metoda A dumasar interactivity, sabab kartu anu complemented ku komunitas pamaké.

Inggris dina Bulan :

Sakumaha ngaranna nunjukkeun, aplikasi ieu ensures nu tiasa diajar ka basa Inggris di 30 poé. Kacindekan: eta dijieun pikeun beginners hayang pisan diajar, sabab lalampahan hareup ka Inggris anjog dina sabulan! Metodeu learning geus kawas keur barudak: asli nyadiakeun Anjeun sareng gambar, objék, kecap jeung frasa pikeun mantuan Anjeun assimilate dasar. Aya versi bébas sarta versi dibayar (leuwih lengkep: palajaran 50 kalawan kadar beda kasusah, kecap 3200 jeung frasa, leuwih ti 2600 Gambar warna).


Ningali balik Inggris kalawan barudak anjeun

Pikeun barudak anjeun   

Urang kabeh terang, anu diajar basa hiji gampang nalika salah nya ngora.
Ku kituna naha ngadagoan kuliah pikeun barudak Anjeun pikeun ngamimitian learning?

Ngarasakeun ieu loka husus sarta aktip mobile pikeun kids Anjeun pikeun mantuan aranjeunna diajar ti umur maranéhanana pangheubeulna.

gampang Inggris :
Goldmine tina kursus online, 100% bébas, ku bagian kids sibuk! Anjeun bakal manggihan loba sumber: kaulinan atikan (lima puluh), kartu révisi leutik, rekening na rhymes. Anjeun malah bakal manggihan correspondents maranéhanana ti sakumna dunya ... nyarita basa Inggris kalawan batur anu cara pangalusna tina diajar!

Poisson rouge :
Hiji situs jeung aksés bébas, atawa versi dibayar, anjeun tiasa nyandak hiji kaanggotaan kulawarga. Teu aya Lah a bagian langganan pikeun sakola jeung lembaga (naha henteu ngobrol ka sakola barudak anjeun?). Ieu ngandung leuwih ti kaulinan 300, kagiatan jeung hiburan kalawan bagian 49, sadaya babarengan dina hiji lingkungan tanpa kecap tur intuitif.
tambah sejen: sakali dina website, anak anjeun bakal immersed di Dunya Poisson rouge. Playful jeung senang! Tambahan dijieun rutin aya, learning tetep sajajalan.

Pilipop :
Hiji aplikasi mobile (ios sarta Android) mobile dina pembelajaran basa jeung tablet dimaksudkeun pikeun barudak 5 mun 10 taun. Aranjeunna bakal immersed dina mayapada playful, aplikasi ieu pisan gampang ngagunakeun. Malah lamun barudak anjeun anu anjeun smartphone atawa tablet, dimana wae ieu mangpaat.
Naon anu dipikaresep ku urang: Hiji langganan anu ngamungkinkeun anggota kulawarga anu sarua ngabogaan aksés ka aplikasi 3 Pili Pop Inggris, Pili Pili Pop Sunda Pop Sunda Español sarta Perancis.

Barina ogé tops ieu, anjeun tungtungna siap dimimitian learning atawa ningkatkeun Inggris anjeun!

Good tuah!