Buenos dias! Rék ngawasaan Spanyol?

Kami henteu nyarios sering, Spanyol ampir 500 juta jalma sareng basa resmi atanapi kuasi-resmi 21 nagara! Angka-angka penting ieu ngajantenkeun basa kadua panglobana di dunya ayeuna, di tukangeun basa Mandarin.

Salian inohong ieu, éta bahasa paling neuleuman kadua di dunya sanggeus basa Inggris kalawan leuwih 40 juta peserta didik nyebarkeun ngaliwatan 90 nagara. Mastering Spanyol geus jadi kabutuhan nyata.
Contona, sakola ampir kabéh tinggi nawiskeun salaku sakola basa munggaran atanapi kadua basa Latin populér ieu.
Salian ieu, pausahaan ogé nempatkeun eta tur mimitian ningali eta vektor sukses dina watesan bisnis, utamana di pasar di Amérika Kidul. Mémang terang bahasa paling diucapkeun kadua di dunya anjeun tambahkeun hiji senar suci pikeun ruku Anjeun. Iinditan sakumaha dina kahirupan profésional anjeun, eta bakal salawasna mangpaat!

Salaku Perancis, diajar basa Latin sejen kayaning Spanyol bakal sigana pisan basajan tur ngidinan Anjeun diajar gancang. Kantun nempatkeun eta bit na untungna urang nunda babarengan Buku komprehensif! Anjeun bakal tiasa neuleuman sagala resources di diajar Spanyol Anjeun babarengan dina artikel komprehensif sarta gampang maca.

Jieun pilihan anjeun: pemula, tingkat panengah atawa saluhureuna Anjeun manggihan hal nurutkeun tingkat anjeun! Bade ngaliwatan mayar atanapi gratis jasa ka: blog pangalusna, aktip mobile, video, podcast, loka husus, anjeun bakal kudu sagala turnkey dimimitian latihan Anjeun mandiri.

Ti ayeuna "No Comprendo" moal janten bagian tina kosa kecap anjeun!

Situs keur kaahlian variatif sarta éksténsif (bacaan, tulisan, kosakata, frasa, grammar, jsb)

Situs pikeun pembelajaran variatif tur lengkep

 plethora umum situs web sadia on web! Simkuring geus dipilih blog pangalusna, loka husus sarta koperasi, majalah, kamus, nu paling lengkep jeung profésional. Maranéhanana dasarna mantuan Anjeun pikeun neuleuman atawa ngaronjatkeun sagala aspek basa. Marios kosakata anjeun, baca, conjugate, nyerat sareng anjeun laksana. Tujuan? Ulah sieun kalibet dina hiji paguneman, naha profésional atawa leuwih kopi, ngobrol kalem tur confidently.

 BBC Basa Spanyol :

The ramatloka resmi ti BBC kawentar, di sagigireun keur tambang emas inpormasi pikeun neuleuman basa Inggris, eta oge nawiskeun kursus online gratis keur beginners sarta tingkat panengah kualitas alus teuing! Tata basa, kosa kata, ungkapan dicampurkeun jeung dosis alus média kayaning radio, TV, video, majalah. Pondokna, eta ngajaga pangkat salaku serius tur profésional dina widang pangajaran basa Sunda.

CNED :

CNED parantos nyetél program énggal: "#jeveuxparler". Ieu nawiskeun kursus online sareng paguneman telepon.
Anjeun milih langganan 3-bulan, 6-bulan atanapi 12-bulan anjeun, kalayan aksés anu henteu terbatas ka sadaya sumber sareng kagiatan. Anjeun ogé tiasa milih sési khusus sapertos latihan lisan ngalangkungan sesi paguneman 30 menit sareng pelatih anu nyarios basa Spanyol. Program profésional sareng langkung lengkep pikeun ningkatkeun kaahlian anjeun!

Spanyol gampang :

Diajar Spanyol 100% gratis sareng platform ieu!

situs koperasi leres, kursus na latihan nu dibere aya anu sagala dijieun ku anggota nu kadaptar ngan sanggeus moderator validasi. kauntungan nyaeta aranjeunna sorangan mangrupa bagian tina masarakat. Kituna, modél kieu ogé bakal ngidinan Anjeun pikeun meunangkeun leungeun anjeun kana leg jeung mawa batu anjeun ka wangunan ku maturan eusi. Kalawan 4 juta rekening dijieun, nya éta komunitas nyata balik anjeun, sahingga anjeun kamajuan dina speed breakneck test tingkat, kursus na latihan di éjahan, tata basa, audio, latihan ngucapkeun, kaulinan, panglawungan jeung bursa kalayan masarakat ... jarang boga situs kalayan saloba bongbolongan sarta parabot gratis.

 mundos Veinte :

Di dieu nyaeta tipe séjén majalah online maca tanpa moderation, nu ngawengku artikel dina budaya, landscapes, specialties kuliner, géografi jeung masarakat nagara diomongkeun Spanyol. Unggal artikel ieu dipirig ku hiji file audio sadia sakumaha podcast a.
Pikeun beginners: alat pembelajaran mangrupakeun cara nu panggampangna pikeun ngamimitian diajar Spanyol online haratis. alat praktis tur interaktif ieu ngidinan Anjeun pikeun acquire dasar bahasa Spanyol: nu ungkapan biasa, slang, Pekuncén, SD.
Anjeun oge bisa meuli hiji e-buku, dianggo dina kecap gawe sarta grammar sakumaha latihan pamahaman.

Vocable.fr :

Majalah Perancis anu aya dina cetak atanapi online. Mangpaat pisan pikeun latihan maca sareng nyerat Spanyol. Éta ngandung tulisan, tapi ogé lambaran kosakata pikeun ngabantosan anjeun diajar kecap-kecap anyar. Di dinya anjeun bakal mendakan tés online, naséhat ngeunaan basana. Bungkus anu béda sayogi sapertos: kertas lengkep + bacaan Spanyol digital pikeun latihan ngémutan sareng ningkatkeun pelafalan anjeun. Anjeun bakal ngartos yén situs ieu mangrupikeun platform dimana anjeun nyiptakeun daérah anggota anjeun. Formula anu ditawarkeun sadayana tiasa ditagihkeun. Vocable mangrupikeun organisasi anu diaku khusus kana basa tetep langkung ti 30 taun. Éta nawiskeun kursus bahasa anu aya di langkung ti 30 nagara.

 kursus Spanyol :

Antarmuka anu gampang pisan dianggo kalayan aksés gratis sareng terbuka kana seueur kursus sapertos abjad, lafal, éjahan, kecap gawe, frasa sareng ungkapan, pelajaran audio sareng pidéo. Anjeun ogé ngagaduhan bagian alit ngeunaan perjalanan sareng budaya anu kalebet tulisan mimitian ti "sajarah Spanyol" dugi ka "maén bal di Spanyol", pikaresepeun pikeun mendakan langkung seueur!

 Spanyol di Golodrina :

A Kanada nawarkeun kursus haratis dina ramatloka na. Tata basa, kosa cadar, latihan, kagiatan praktis tur kaulinan online pikeun ngamimitian learning. Manehna ngécéskeun yén Aisyah mimiti magang dirina kalawan hiji kelas per minggu, lajeng hijina mibanda buku na kasét ... nu katingali sagalana mungkin, anjeun ukur ngan dimimitian!

 Asihablamos :

Bahasa Spanyol anu diucapkeun di 21 nagara kedahna ngagaduhan kecap kalayan konotasi anu béda-béda gumantung kana nagara. Ieu kakhususan dina situs ieu, pinter sareng praktis, éta bakal ngabantosan anjeun pikeun jalan di ditu pikeun ngajelaskeun hartos kamungkinan kecap (basa gaul atanapi kosa kata anu biasa) gumantung kana nagara. Ku alatan éta, ku nagara anjeun bakal ngagaduhan kecap sareng definisi anu tepat. Situs ieu tiasa disebat kamus Latin, éta didorong ku pangguna, janten tong ragu-ragu miluan upami diajar kecap-kecap anyar!

maca  Diajar basa asing online: palatihan gratis

 Lecturas Paso a Paso :

situs bébas ieu husus dina bacaan. Eusi éta téh sagemblengna di Spanyol. Euweuh hadé pikeun neuleuman gancang! Cikan pituduh anjeun! Anjeun oge kudu latihan cocog pikeun beginners, panengah jeung canggih.

El Conjugador :

A platform pisan praktis, sabab ngidinan Anjeun pikeun conjugate sagala verba dina basa Spanyol! Lebetkeun kecap pagawéan anjeun teras klik conjugated pikeun ningali "konjugasi Spanyol". Mangpaat sarta gampang, anjeun ogé mibanda latihan, kaulinan jeung aturan grammar.

hambalan Spanyol by step :

Karim JOUTET, guru Spanyol, Talks About hirupna di Spanyol, ngumbara nya ku budaya Spanyol ngaliwatan blog ieu. Manehna mere tip sarta trik keur beginners stepper Spanyol ngaranna nunjukkeun. Anjeun gaduh bagian video nu baris nyandak anjeun dina kaca YouTube Na. A babagi jeung manusa pangalaman nyata!

 Lingolia :

situs bébas ieu mangrupa bagian dedicated sagemblengna ka grammar: tenses, kalimat, kecap gawe, kata ganti, adverbs ... kavling informasi anu bakal nulungan urang laksana pikeun nyarita leres! Taya munasabah mun urang! Anjeun oge kudu nulis latihan di bengkel a.

Hiji pilihan video sareng podcast ka assimilate kalawan betah

Hiji pilihan video sareng podcast ka assimilate kalawan betah

Upami Anjeun gaduh memori visual jeung auditory, bagéan ieu téh pikeun anjeun.
Diakses, video sareng podcast nu cara hébat pikeun neuleuman basa. Bari ngabogaan senang jeung playful cara, Anjeun tiasa diajar mana jeung iraha baé interactively.
Video galore pikeun neuleuman kalayan fluidity na smoothness!

Urang nganteurkeun anjeun anu pangalusna jaba, video atawa saluran YouTube kana ngalatih anjeun Spanyol.

 News di slow Spanyol :

Ieu salah sahiji situs web luhur nu nawiskeun podcast! Perhatikeun loka dimaksudkeun keur urang kalawan hiji tingkat panengah jeung canggih. podcast ieu dina bentuk episode na émisi. Aranjeunna bakal ngidinan Anjeun pikeun ngadengekeun hal mangpaat jeung ngawasaan hiji kosakata pisan husus dina téma béda: hiburan, ékologi, pulitik, ékonomi, jeung sajabana Di luhureun nu bakal manggihan kartu kosakata keur unggal episode.

Sigana pangalusna situs podcast nu ngidinan Anjeun pikeun nampa informasi relevan dina gampang Spanyol jeung diadaptasi pikeun pangajaran Pace nu nawarkeun hiji asimilasi hadé jeung sagala rupa nu, unggal minggu!

Professor video :

situs ieu mangrupa daptar angka nu gede ngarupakeun kursus video pikeun beginners: video interaktif kawas pamandangan hirup atawa fokus dina kelir, angka, kumaha carana nampilkeun diri, jsb Anjeun oge bakal grammar latihan, kuis. Unggal video lasts antara 3 na 6 menit sarta dipirig ku transcript tina eusina. Sampurna pikeun beginners jeung sumber nu rada sibuk. Kauntungan badag loka ieu ngaranna nunjukkeun, profesor video, jadi Anjeun gaduh aksés ka kursus online on pancen sakabeh mata pelajaran sakola séjén ti Spanyol! Hiji révisi saeutik kadang teu menyakiti.

Catetan dina Spanyol :

situs ieu téh dina basa Inggris, jadi eta disarankeun pikeun boga pangaweruh saeutik tina basa Inggris neuleuman kelas na deukeut. Anjeun bakal boga aksés ka Tangtu kutang sareng Pilihan rupa podkés. Anjeun milih tingkat anjeun sarta unggah pakét anjeun (muatan tambahan).

situs ieu idéal pikeun assimilate kosakata na grammar ka acquire tingkat hade Spanyol.

tambah sejen: anjeun marios Inggris jeung Spanyol.

Kopi megatkeun Spanyol :

Anjeun bakal dibarengan ku Kara, anu murid anu learns dina waktos anu sareng anjeun tur Tandaan, guru anjeun. Deui, situs ieu téh dina basa Inggris sarta nawarkeun émisi 80 unggal 15 mun 20 menit pikeun beginners. Aya ogé podcast pikeun peserta didik beuki ngalaman wishing pikeun ngaronjatkeun maranéhanana Spanyol lisan jeung tinulis ku cara ngamekarkeun frasa jeung grammar!

Sababaraha eusi bisa dibayar, kanyataanna anjeun ogé boga bungkus Anjeun bisa meuli (4 béda dina tingkat nu beda).

 Espagnolpod  :

podcast Ieu alus teuing pikeun beginners, éta nawarkeun hiji palajaran dinten anu daun anjeun waktu keur assimilate sarta diajar lancar. Professor ditarjamahkeun dina slow, sora jelas lolobana kosakata Spanyol di Perancis. Anjeun masih boga pilihan antara sababaraha urutan: titik grammar, frasa na ungkapan, kosakata. situs The pisan intuitif jeung basajan kalawan episode 300 didaptarkeun. Hiji basa pohara alus pikeun beginners.

A la carta :

Pikeun neuleuman basa éféktif, kalawan cara anu pangalusna téh rék aya na neuleumkeun diri di budaya na. Gagal teu tiasa salawasna meunang aya, A la carta nawiskeun rangkeian nempokeun TV, emisi jeung stasiun radio Spanyol. Hal for dulur jeung nyieun kamajuan hébat gancang!

Radialistas :

situs ieu téh pakaitna Ecuadorian "Radialistas Apasionadas Apasionados dinya."

Anjeun bakal ditawarkeun loba payil audio nu alamat jejer kayaning PPKN, géografi, sajarah ... Anjeun ogé bakal manggihan video metot nempokeun jeung konferensi. Pikeun rékaman, Anjeun bisa manggihan koropak téks nu bakal nulungan anjeun hadé assimilate nu video. Hiji budaya leres tina campuran G jeung Spanyol pikeun panasaran.

Holamigo - diajar Spanyol :

Saluran YouTube unggulan kalawan rupa-rupa jenis tangtu sarta Latin video budaya: pitfalls dina kecap gawe Spanyol, kasalahan umum, paguneman dina ngucapkeun Spanyol. Sagalana geus aya pikeun mantuan anjeun ngartos basa! The video nu dina format pondok, sahingga gampang cicing difokuskeun teu cramming!

 ¡Aprende Español con Saby! :

channel palanggan 52 000 YouTube, Saby ngajarkeun Spanyol sababaraha video kacida alusna-dirancang. The video pisan jelas tur singket kalawan gambar kalawan tarjamahan kana Spanyol. Naon enrich kosakata Anjeun.

Audio-franca :

A database kolaborasi leres koropak audio pikeun ngundeur atawa ngadéngékeun online, dirékam ku speaker Spanyol pituin. Podcast téh nyaéta pisan pondok (ngeunaan 2 mnt), aranjeunna pisan ogé dirancang sarta ditulis dina CEFR (umum Éropa kerangka Rujukan keur Basa). Saestuna intelligently, anjeun tiasa ngadamel maluruh anjeun ku keyword, umur, tingkatan, basa, waktu .. Komo pisan basajan ngagunakeun na intuitif. Hiji cara hébat pikeun neuleuman Spanyol kalawan senang jeung babagi.

maca  Diajar Rusia haratis sareng gancang

Senang pikeun neuleuman leuwih gampang 

Senang pikeun neuleuman leuwih gampang

 Cara anu pangsaéna pikeun diajar nyaéta gaduh senang. Anjeun tiasa gancang resep diajar nalika éta dilakukeun dina kaayaan anu pikaresepeun! Sareng dina bagian ieu kami parantos daptar sababaraha sumber pikeun campuran diajar sareng senang: kaulinan, lagu, video, jaringan sosial ...

Babadum :

Situs anu pikaresepeun pisan pikeun diajar nalika maén kecap! Wilujeng diajar sareng ngahijikeun kosakata sareng lafal anjeun berkat situs ieu anu nawiskeun 1500 kecap, 21 basa sareng 5 kaulinan.
Mibanda balna a!

Cervantes :

Sababaraha kaulinan kalayan tingkat leuwih! Milih diantara tingkat 4 kasusah kahiji, teras di tiap bagian anjeun tiasa milih ti loba kaulinan: crosswords, kaulinan logika, teka, sababaraha patarosan pilihan, jsb A database bébas alus tur lengkep anu ditulis dina basa Spanyol ngan keur anjeun.

Lyricsgaps :

Diajar Spanyol ku nyanyi di dieu. Dina situs ieu anjeun bakal manggihan pilihan lagu dina basa Spanyol, digolongkeun kana tilu tingkatan kasusah: gampang, sedeng jeung hésé. Nalika ngadangukeun anjeun tiasa milih jinis latihan anu anjeun pikahoyong. Pas anjeun ngaklik tombol play, sababaraha modeu sayogi pikeun anjeun: karaoke, pemula, panengah sareng ahli! Cara anu asli sareng pikaresepeun pikeun diajar.

 Sabudeureun Éropa dina 80 Days - Spanyol :

Situs diajar multibasa pikeun jalma ngora anu hoyong diajar di grup leutik atanapi individu, tapi mandiri! Tilu tingkat diajar basa: kapanggihna kecap-kecap sapopoé sareng éksprési. Tingkat anu sanés langkung maju sareng ngamungkinkeun anjeun pikeun langkung jero pangaweruh sareng masihan inpormasi ngeunaan budaya sareng basa Spanyol. Metoda dibere dina situs ieu cukup senang jeung inovatif.

Limbo:

Kaulinan vidéo ieu, didamel atas prakarsa Uni Latin, nawiskeun cara énggal diajar Spanyol sareng Portugis online.
Limbo mangrupakeun kaulinan peran ludo-didactic nu mawa anjeun dina labyrinth linguistik di nu nungkulan runtuyan tantangan. Petualangan tur strategi, éta rada pikeun barudak sarta rumaja, tapi Anjeun bisa make eta pikeun neuleuman dina sagala umur.

Speaky :

komunitas global bursa basa dumasar kana bursa nu. Anjeun diajar basa ibu anu bisa anjeun pikeun pasangan sarta nyieun anjeunna malah dina basa na! Dina cara platform jejaring sosial ieu, anjeun bakal nepungan batur ti 180 nagara + na diomongkeun deui basa 110. Anjeun dipikaharti, anjeun bakal latihan kalayan komunitas anu babagi kapentingan anjeun sarta karep. Tujuan nya éta ngabahas ngaliwatan obrolan atawa ku video na nelepon audio. Hiji aplikasi nyaeta sadia on iTunes sarta Google Play.

LingQ :

acan sakali dumasar kana komunitas, platform ieu bakal nulungan anjeun neuleuman tur ningkatkeun kosakata anjeun ngaliwatan maca undeuran, teu wali pikeun anjeun, latihan interaktif tur partisipasi dina paguneman. Tutup ka jaringan sosial, anjeun bakal nepungan batur kawas anjeun sabudeureun dunya jeung naha teu nyieun babaturan. Salawasna hade ka boga foothold dina sisi séjén imah?
Ogé sadia on iTunes sarta Google Play

Polyglot Club :

Hiji komunitas anggota 730,000 kiwari. Made in a rada beda, tapi ngan salaku friendly, sabab loka ngidinan Anjeun pikeun nyambung jeung urang di ampir atawa fisik pasamoan éta dina raraga diajar basa. rapat biasa anu diayakeun di tempat umum atawa bar. Hiji cara pisan nice prakna.

Dianggo fokus Anjeun kasampak kawas lokal leres

Dianggo fokus Anjeun kasampak kawas lokal leres

 Gagal mun boga reputasi goréng pikeun aksen Inggris urang, urang Perancis, kalawan kamiripan Latin kami kalawan Spanyol, kami rada sanggup gaduh ngucapkeun alus. Anjeun ngan boga daya katuhu sarta touch nyali tur éta naon urang nawiskeun anjeun di dieu.

 Forvo Español  :

A platform dumasar éksklusif kana cara ngucapkeun kecap nu sorangan anu disimpen ku pamaké. Anjeun pisan saukur ngan ngetik kecap kana bar teang jeung situs bakal angkat rékaman béda anjeun kecap dumasar kana accents Spanyol. Bandingkeun jeung milih fokus sorangan tina kecap 127.504 didaptarkeun dina loka!

Kumaha carana ngucapkeun :

Kamus audio pelafalan multibasa nyata online sareng gratis! Teu aya anu saderhana sareng praktis: anu kedah anjeun lakukeun nyaéta centang kotak "spanyol" sareng ketik kecap anjeun dina palang teang. Salajengna, nalika anjeun mencét diucapkeun, situs éta ngarahkeun anjeun ka halaman khusus dina kecap anjeun. Anjeun bakal mendakan dina halaman ieu: file audio pikeun ngucapkeun, tarjamahan kana basa anu sanés. Sentuhan saé anu saé nyaéta sistem pamilih dina tingkat kasusah ngucapkeun unggal kecap (gampang, sesah, hésé pisan).

ngucapkeun gampang :

Situs ieu sanés ngan ukur vérsi pengucapan gaya "Google Translate". Panarjamah fonetik Spanyol asli: ngetik téks anjeun dina basa Spanyol sareng ngupingkeunana. Anjeun teras bakal tiasa ngalatih dina otonomi lengkep. Anjeun gaduh pilihan antara Spanyol standar atanapi Méksiko .. Sesuatu anu ngabeda-beda pelesir!

 Martin tele TV  :

Martin nyokot anjeun ngaliwatan jalan tina Spanyol, nanaon hadé pikeun neuleuman tur ningkatkeun ngucapkeun anjeun dina video! Anjeun bakal ningali ungkapan has dipandu ku passersby, judul pilem na kekecapan dumasar téma, sagalana geus aya. Anjeun malah bakal diajar cara 10 kana tatanan bir a jeung hawa tina hiji lokal leres!
Pidéo na asli sareng pikaresepeun. Cara anu saé pikeun "nekenkeun Spanyol": budaya, perjalanan sareng diajar digabungkeun!

 Diajar mana ngaliwatan aplikasi mobile

Diajar mana ngaliwatan aplikasi mobile

 

Mobilitas sarta kesederhanaan babarengan dina bagian ieu!
Kami geus researched aplikasi mobile luhur dipelak pikeun pangajaran kualitas luhur maranéhanana. Ayeuna butuh guru Spanyol anjeun dina saku anjeun. Learning baris jadi salah sahiji tugas gampang!

 MosaLingua :

Aplikasi MosaLingua, pikeun 4,49 euro, mangrupikeun guru Spanyol nyata anu tiasa dibawa ka mana waé! Metoda na disimpen dina sistem pengulangan spasi nu ngidinan Anjeun pikeun neuleuman kosakata jeung ekspresi siap-dijieun, kalawan tujuan komunikasi pisan gancang. Aplikasi dumasar kana hal-hal penting: lafal, kosakata, pamahaman. Hiji cara basajan pisan pikeun assimilate. Aya sapuluh tingkat anu sayogi anu leres-leres adaptasi sareng pangaweruh anjeun. Saeutik tambahan: guru super virtual anjeun henteu ragu ngingetkeun anjeun nalika anjeun ngalalaworakeun diajar anjeun.

maca  Diajar basa asing online: palatihan gratis

 Nemo Spanyol :

aplikasi Nemo nyaéta sadia haratis dina iTunes atanapi Google Play. aplikasi ieu museurkeun kana pronunciation, sabab integrates fungsionalitas audio kana rojongan rekaman.

Tambih Deui: éta lengkep tiasa disesuaikan, terserah anjeun kanggo nyiapkeun ruang diajar nyalira dina otonomi lengkep. Éta mangrupikeun padamelan anu nyata, sabab éta museur kana dasarna: kecap sareng ungkapan anu paling umum. Teu aya pelajaran anu nyata, éta mangrupikeun pendidikan anu progresif sareng pribadi pikeun diajar sakumaha anu anjeun pikahoyong.

palajaran Spanyol :

Dina iPhone atawa Android, palajaran Spanyol mangrupakeun dibayar euro aplikasi 3,59.
Metoda na: Salila latihan interaktif pinuh Spanyol sarta offline ngaliwatan grammar, conjugation, kosakata na muterkeun. Hiji aplikasi hébat sarta kualitas hadé pisan pangajaran, Anjeun ogé boga kasempetan pikeun berpungsi dina ngucapkeun anjeun.

Duolingo :

Salah sahiji aplikasi anu paling dikenal dugi ka ayeuna, éta pikaresepeun sareng kualitas luhur. Pikeun alesan alus anjeun bisa gancang jadi kipas a. Prinsipna sapertos kaulinan vidéo berkat sistem bonus. Anjeun bakal earn titik pikeun tiap jawaban nu bener, sarta leungit titik pikeun tiap salah. Anjeun gaduh tingkat anu béda anu anjeun laun-laun bakal nanjak ngaliwatan palajaran pondok lima menit per dinten. Anu bakal ngabantosan anjeun ngeusian liang anjeun salami dinten anjeun nalika produktif! Métodena dumasar kana latihan tarjamah.
Sadia dina Android sarta ios.

Babbel :

Babbel mangrupakeun aplikasi komprehensif nu boasts sangkan bisa nyieun bilingual.
Ieu nawiskeun dua jenis modul: kosakata atawa parabot.
Hatur nuhun kana antarmuka anu pikaresepeun, anjeun bakal mendakan kagiatan interaktif, latihan lisan sareng tulisan. Kapentingan aplikasi nyaéta pikeun diajar basa Spanyol tina diskusi sapopoé. Alatna ngandung pangenal sora anu ngamungkinkeun anjeun ngerjakeun aksen anjeun. Palajaran panungtungan 15 menit, pohara kapaké pikeun maranéhanana anu boga kirang waktos di hareup aranjeunna. Janten ngan hiji pelajaran sadinten cekap pikeun ningkatkeun pangaweruh Hispanik anjeun.
Diajar Spanyol sareng Babbel gratis, tapi pikeun ngaksés sadaya kursus, anjeun kedah ngalanggan langganan 9,99 euro per bulan.

Busuu :

aplikasi haratis dipuseurkeun kana diajar kosakata!
vocabularies palajaran béda, dialogues audio anu bakal nulungan urang ningkatkeun déngékeun anjeun ka bahasa, pronunciation, ejahan, tata basa ... playful learning ngaliwatan kaulinan sarta tés. Hiji aplikasi idéal nu mere Anjeun sakabéh turnkey keur learning gancang. Tetep terus kalawan mode offline na, sambungan internét anjeun moal deui jadi hiji musabab.

Wewengkon pikeun barudak anjeun sarta teens

Wewengkon pikeun barudak anjeun sarta teens

Ngora anjeun mimiti diajar basa leuwih kami meunang kaluar gancang. kituna Geus waktuna pikeun pindah ka attaque.Proposez situs web ieu sarta aktip mobile pikeun barudak anjeun atanapi teens Anjeun. Éta hadir, playful, kréatif, pondok cara séjén pikeun diajar sarta lawanna ka sakola!

basa barudak Educa :

Situs anu lengkep sareng sajumlah ageung sumber atikan pikeun ngajarkeun basa Spanyol ka murangkalih umur 3 dugi ka 11 taun. Kauntungannana situs ieu téh nya éta nawarkeun métode béda pikeun ngarojong barudak anjeun dina diajar Spanyol. Kalolobaan bahan atikan ditawarkeun téh ditagihkeun, tapi lengkep pisan: DVD, buku, CD, majalah, pabinihan rhymes jeung kaulinan atikan.
Kanggo langkung jauh, aranjeunna ogé nawiskeun pilihan situs pendidikan dina basa Spanyol pikeun nyayogikeun anjeun sakedik tambahan anu anjeun peryogikeun. Pendukung anu paling ditawarkeun nyaéta PetraLingua sareng Kecap Mimiti Kuring.
Ku kituna bisa ngabahas kalawan barudak anjeun téma hirup sapopoé ngaliwatan kagiatan dina dunya playful berkat pahlawan digambarkeun dina pembelajaran. Bagikeun eta kalawan kulawarga, siram kids anjeun ka petualangan di!

software atikan:

Ngaliwatan wewengkon hiji anggota urang, barudak bisa ngagabungkeun kursus na diajar basa.
Aya sababaraha jejer ranging ti TK nepi ka kuliah dimana anjeun bakal manggihan latihan praktis dina math, Perancis atanapi awakenings. Pikeun bagian urang, urang museurkeun dieu anu kaulinan Spanyol. A platform sabenerna calakan anu ngagabungkeun latihan praktis jeung senang kaulinan pikeun mantuan barudak Anjeun salami program sakola maranéhanana.

Kuring boga senang di Spanyol :

Aplikasi mobile anu disebat "Holà" didamel dina Easy Languages. Ngalangkungan lagu, kaulinan, carita sareng buku anu bakal diajar ku barudak anjeun. Ngaliwat Salju Bodas, Cinderella, Sleeping Beauty, masing-masing dongéngna bakal ngenalkeun murangkalih anjeun kana ungkapan énggal sareng kecap énggal. Campuran hiburan sareng musik anu moal bosen aranjeunna. Kaulinan dumasar kana ngapalkeun sapertos maén kartu, ngawarnaan halaman, ngaduga, jst. Aplikasi hapé ieu ogé nawiskeun mésér buku, ka-1 gratis, sareng anjeun tiasa ningali éta dina sababaraha telepon nganggo akun anu sami, sedengkeun anu sanésna kedah dibayar.

Kidilangues :

Dumasar kana prinsip anu sarua playful, platform ieu nawarkeun lagu, hiburan sapertos kuis, puzzles, kaulinan memori nu ngidinan, sajaba diajar basa, pikeun neuleuman budaya Spanyol! Naon dibuka benak barudak anjeun, tanpa ngabogaan janten salawasna balik aranjeunna. Sagemblengna bebas jeung gratis!

Pilipop :

aplikasi mobile sejen (ios sarta Android) pikeun toddlers heubeul Anjeun 5 mun 10 taun. Aranjeunna bakal immersed dina senang jeung dunya intuitif ngaliwatan hiji éksklusif dumasar kana métode lisan, kalayan ngaliwatan kagiatan 200! Pisan gampang ngagunakeun, sarta kids anjeun bakal bogoh ka anjeun teuing!
Tambah: A langganan anu ngamungkinkeun anggota kulawarga boga aksés ka aplikasi 3 Pili Pop Inggris, Pili Pili Pop Sunda Pop Sunda Español sarta Perancis.

novel Itineraries :

Tutorial anu ditujukeun pikeun umur 9 dugi ka 13, anu kalebet genep modul anu tiasa dianggo gratis anu tiasa dianggo sacara mandiri. Tujuan situs ieu ngan saukur pikeun ngamajukeun pamahaman silih ngeunaan basa Roman. Genep basa anu dimaksud nyaéta Catalan, Spanyol, Perancis, Italia, Portugis sareng Romania. Alat unggulan ieu ngamajukeun basa-basa ieu babarengan sareng ngagampangkeun diajar sakaligus tinimbang padeukeut.

Kalawan Pilihan lega ieu, basa ngadon Quixote kudu aya Rahasia keur anjeun!

Pasala muy bien aprendiendo Español!