Nyitak Friendly, PDF & Email

Kursus ieu, ditawarkeun ku HEC Paris, ditujukeun ka sadaya murid anu mikir ngeunaan nyandak kursus persiapan, naon waé disiplinna sareng sanés ngan ukur anu ngarencanakeun pikeun nyiapkeun ujian kompetitif pikeun sakola bisnis.

Kelas persiapan, kursus legendaris ieu anu namina ngageterkeun sababaraha murid SMA ...

Rébuan siswa tetep milih éta unggal taun, pikeun neraskeun studi pascasarjana. Naon eusina? Éta bener ditangtayungan pikeun elit? Naha anjeun leres-leres kedah janten genius pikeun suksés dina persiapan?

Henteu yakin… kami pikir persiapanna tiasa diaksés ku sadayana; Anjeun ngan perlu panasaran jeung ngamotivasi.

Pidéo ieu, dimaksudkeun pikeun murid SMA sareng murid persiapan, ngaleungitkeun kelas persiapan bari ngungkulan seueur prasangka ngeunaan éta. Kami bakal marengan anjeun salami éksplorasi persiapan ieu, sareng bakal ngabagi sareng anjeun pangalaman anu paling anyar ngeunaan kursus ieu. Video bakal ngajawab patarosan anjeun dina sagala aspek persiapan, khususna hatur nuhun kana wawancara sareng kasaksian para panyiap, urut panyiap tapi ogé para ahli.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Dasar layanan palanggan