Nyitak Friendly, PDF & Email

Gawe babarengan teu improvised, anjeun sadaya gaduh cara anjeun ningali hal ieu teu cacah dina karakter unggal.
Janten kadang-kadang anjeun kedah nyusun supados damel tim janten produktip sareng pikaresepeun, ieu aya sababaraha tips.

Division buruh, konci pikeun gawe babarengan éféktif:

Inget di sakola nalika urang tadi nyiapkeun presentasi a.
Anjeun mindeng retrouviez nyalira pikeun ngalakukeun lolobana karya, bener?
Muhun, dina dunya gawé téh sami.

Teu ilahar dina grup ngan hiji pamilon geus kapanggih nepi ka ngalakukeun karya batur.
Ieu bisa jadi alatan kurangna motivasi dina bagian pamilon séjén atawa kusabab éta "pamimpin" imposes pamanggih pikeun sarerea.
Éta pisan sababna naha hal anu penting pikeun ngadistribusikaeun tugas pangheulana ngartikeun peran unggal.

Dengekeun tur komunikasi:

Gawe babarengan merlukeun loba hormat sangkan upami anjeun hoyong ieu dianggo, Anjeun kudu diajar ngadangukeun batur, tapi ogé pikeun komunikasi.
Lamun hal anjeun teu resep atanapi bothers anjeun, ulah ragu ngobrol jeung jalma prihatin.
Eta geus euweuh hiji rusiah, a komunikasi alus na ati déngékeun anu dua elemen nu nyieun karya janten produktif.

maca  Kumaha hasil ngahijikeun kana tim anyar?

Pernah ngalepatkeun pamilon séjén:

Ieu mangrupikeun réaksi anu dipiboga ku seueur jalma, nalika aranjeunna ngalakukeun kasalahan, aranjeunna nyalahkeun salah sahiji batur timna.
Nyaho ieu, aya nanaon parah lamun digawé di tim.

Lamun nyieun kasalahan, nganggap éta sarta nyandak kasempetan pikeun diajar.
Sajaba ti éta, anjeun bakal mangtaun nu hormat tina kolega anjeun, penting pikeun ulah digawé di lingkungan toksik.

Candak inisiatif tanpa crushing batur:

inisiatif nyokot ieu kacida alusna ditanggap kabiasaan nalika digawé di tim.
Sanajan kitu, teu balik overboard, nu hal anjeun bisa mikat nu murka ti kolega.
Anjeun salawasna bisa nyieun saran, review sarta mawa gagasan anjeun, tapi tanpa overdoing dinya, ulah jadi gede ambisina.

Valuing karya batur

Lamun sababaraha pamilon ulah investasi cukup dina karya nu bisa jadi sabab teu ngarasa hargana cukup.
Ku kituna, utamana lamun anjeun boga pamimpin kualitas, sok cobaan tetep dina positif, mangga nyadiakeun ngawujud jeung ajak anggota tim anjeun.