Nyitak Friendly, PDF & Email

Dina ahir kursus ieu, anjeun bakal tiasa:

 

  • nganalisis Anjeun kaunggulan jeung kalemahan Anjeun,
  • ngartos fungsi anjeun sorangan salaku murid,
  • diajar éféktif, berkat a loba alat
  • milih jeung nerapkeun strategi relevan kana konteks anjeun,
  • lengkep a majalah pikeun nyimpen strategi sareng kaputusan anjeun,
  • ngagagalkeun pitfalls klasik tina taun kahiji di paguron luhur,
  • ngamekarkeun Anjeun otonomi pikeun diajar, ku ngahijikeun tahapan konci otonomi.

gambaran

Kumaha carana abdi tiasa damel sareng ngajaga usaha? Kumaha cara kuring ngatur diri sareng ngatur waktos kuring? Kumaha cara aktip ngolah eusi kursus? Kumaha cara diajar jumlah inpormasi sapertos kitu? Pondokna, kumaha kuring ngatur studi kuring?

Dumasar pangalaman tina 20 taun rojongan metodologis pikeun siswa, MOOC ieu dimimitian ku test panempatan guna nawiskeun Anjeun a kursus pelatihan pribadi diadaptasi pikeun kabutuhan anjeun.

Éta anjeun murid di ahir sakola menengah, murid pendidikan tinggi, dewasa neruskeun studi ... MOOC ieu kanggo anjeun! Pelatihan ieu ogé nawiskeun kasempetan pikeun guru pendidikan sekundér atanapi luhur ogé panaséhat pendidikan pikeun ngadukung muridna dina kerangka MOOC.

Anjeun oge, Tujuan pikeun suksés ... sarta jadi murid hébat!

maca  Dasar tina Google Analytics