Nyitak Friendly, PDF & Email

Saban poé urang nyanghareupan anyar aplikasi kritis dina kahirupan urang sapopoé, anu baris jadi leungit sababaraha taun sanggeusna, jeung ieu, duanana di profésional swasta.

Naha éta mangrupikeun parangkat lunak, aplikasi atanapi halaman wéb anu saderhana, ampir sadaya jasa ieu meryogikeun teu kedah kedah ngadamel akun sareng kadang janten repot nyata ngahapus akun ieu nalika henteu 'henteu kedah deui!

Dina kalolobaan kasus, aplikasi anu maén dina kasusah tina nyoplokkeun rekening pikeun ngalacak informasi pribadi anjeun guna nyegerkeun rutin gaduh Anjeun deui ngagunakeun jasa maranéhanana atawa malah pikeun dijual ka pihak katilu.

Memang tanpa nyaho prosedur anu bener, sakapeung matak ngabingungkeun dihapus akun anjeun, paling pamaké resep mun nyerah sarta ninggalkeun informasi maranéhna pikeun maranéhanana pausahaan nu neruskeun ngaganggu, nepi ka rengse di spam dina hal pangalusna.

Éta naha solusi geus mecenghul pikeun masihan anjeun bisa kalayan gampang, tanpa malah ngabogaan nyieun rekening, kabeh informasi detil (dina Basa Inggris) dumasar kana unggal layanan pikeun prosedur of nutup akun.

Aplikasi ieu, atanapi langkung tepatna, halaman wéb ieu disebat AccountKiller!

Kumaha jalanna AccountKiller?

AccountKiller.com téh cukup ku hiji situs nu mangrupa daptar maksimal jasa dina sagala rupa wangun, nu mangrupakeun sabagian hésé miceun atawa anu henteu intuitif lamun datang pikeun lumangsungna jeung nutup hiji akun.

Janten aya sababaraha rupa sareng macem-macem layanan, sapertos Facebook, Skype atanapi Tinder. Upami anjeun kantos nyobian nutup salah sahiji akunna, anjeun bakal ngartos nilaina gaduh pedoman anu sayogi. Anjeun panginten henteu hasil sareng tungtungna nyerah. Upami kitu, éta henteu kasép, ku AccountKiller anjeun masih tiasa males dendam!

maca  Gawé jarak jauh sareng TeamViewer salami mogok

AccountKiller ieu dipaké pikeun mengklasifikasikan loka béda jeung aplikasi dumasar kana tingkat maranéhanana kasusah ka nutup hiji akun. Ieu ngawengku 3 kelir (White, Gray, Hideung), Bodas ieu panggampangna sarta hideung paling pajeulit.

Langkung ti pituduh, perpanjangan peringatan?

AccountKiller henteu lirén dina pituduh anu saderhana. Mémang, situs éta nawiskeun éksténsi nyalira, sayogi dina kaseueuran panyungsi ogé dina IOS. Penyuluhan ieu tiasa dipendakan dina nami: AccountKiller SiteCheck.

Kapentingan aplikasi ieu teu ngaleupaskeun rekening pikeun anjeun, tapi pikeun dijadikeun sayaga dina kaayaan dihapus hiji akun dina layanan nu tangtu.

Kalayan aplikasi ieu, lamun rék ngadaptar wae jeung situs nu kadaptar dina database AccountKiller (anu ogé bisa diropéa ku pamaké na anu bisa ngalebetkeun situs mangrupa langsung www.accountkiller.com ), penyuluhan bakal ngingetkeun anjeun ku masihan anjeun sadayana inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun gancang sareng épéktip ngahapus akun anjeun dina dinten anu anjeun pikahoyong!