Nyitak Friendly, PDF & Email

Dokumén anu dipasihkeun ka padamel nalika ngantunkeun perusahaan

Naon waé metode penghentian (pengunduran diri, penghentian kontrak, pemecatan, tungtung kontrak jangka panjang, sareng sajabana), anjeun diperyogikeun pikeun masihan karyawan anjeun sababaraha rupa dokumén saatos ninggalkeun perusahaan:

sertipikat damel; sertipikat pusat padamelan. Sapertos sertipikat damel, éta kedah disayogikeun ka padamelna; kasaimbangan akun naon waé: ieu mangrupikeun inventarisasi tina jumlah anu dibayar ka padamel saatos kontrak kerja na ditumpurkeun. Anu terakhir kedah nyerat ku panangan nyalira, kecap "Kanggo kasaimbangan akun naon waé" atanapi "Saé pikeun nampi jumlah anu dikumpulkeun tunduk kana koleksi" sareng tandatangan sareng tanggal éta; pernyataan kasimpulan tabungan karyawan upami perusahaan anjeun prihatin (Labour Code, art. L. 3341-7). Pernyataan ringkesan tabungan pagawé diperkaya ku inpormasi énggal

Laporan Pangadilan Auditor 2019 nyorot saham kontrak pensiunan suplemén wajib atanapi opsional henteu dibubarkeun saatos yuswa 62 taun. Ieu ngagambarkeun 13,3 milyar euro.
Éta ogé bakal sigana yén fenomena ieu kontrak nyirorot nambahan ku manula na. Anu utama

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Janten hacker Penjualan