Nyitak Friendly, PDF & Email

Google Kagiatan atanapi MyActivity nyaeta lagu kagiatan Anjeun dina Google tur sagala jasa patali Google sakumaha Google Maps, YouTube, Google Calendar sarta puluhan aplikasi sejenna di sambungan kalawan web buta ieu.

Kauntungan utama tina Kagiatan Google perenahna di gaduh sajarah lengkep sadaya panalungtikan anjeun sarta kagiatan online on jasa Google, cara alus pikeun manggihan ieu panalungtikan Anjeun contona, atawa pikeun manggihan hiji video YouTube geus diawaskeun sateuacan.

Google ogé highlights aspék kaamanan tina pilihan ieu. Memang saprak Google Kagiatan rékaman sagala aktivitas di akun, anjeun bisa gancang manggihan lamun batur keur ngagunakeun pangaweruh anjeun pikeun Akun Google Anjeun atawa komputer contona.

Mémang, sanajan dina hack atanapi maling idéntitas, anjeun bakal tiasa ngabuktikeun panggunaan palsu akun anjeun liwat Aktivitas Google. Mangpaat upami anjeun ngagaduhan posisi penting anu tiasa dikompromikeun upami dianggo ku jalma katilu; khususna di tingkat propésional.

Kumaha kuring kéngingkeun Aktivitas Google?

Tanpa terang, anjeun paling kamungkinan parantos gaduh Aktivitas Google! Mémang, aplikasina dimimitian langsung upami anjeun gaduh akun Google (anu anjeun tiasa nyiptakeun contona ku muka alamat Gmail atanapi akun YouTube).

Pikeun dugi ka dinya, kantun ka Google, pilih aplikasi "Aktivitas kuring" ku ngaklik dina kisi di belah katuhu luhur layar. Anjeun tiasa ogé langsung ka dinya ngalangkungan tautan ieu: https://myactivity.google.com/myactivity

maca  Kumaha bersih profil Twitter-Na ngawétkeun Gambar Na?

Anjeun bakal boga aksés ka sauntuyan informasi, mangrupa sajarah lengkep kagiatan anjeun, statistik dina distribusi pamakéan rupa program anu teguh sarta loba fitur leuwih atanapi kurang pentingna lianna. jadi aksés anu gancang jeung merenah, anjeun boga musabab teu balik aya na pariksa aktivitas Anjeun rutin.

Kumaha kuring ngatur riwayat kagiatan kuring?

Google Kagiatan ieu langsung disambungkeun ka akun Google anjeun, moal komputer atanapi smartphone, anjeun moal bisa ngan ngahapus sajarah browsing tina komputer Anjeun atawa buka rusiah ngareset informasi nyukcruk akun anjeun.

Mun anjeun beuki ngagunakeun Akun Google sami, anjeun bisa jadi hoyong tetep taman rahasia anjeun alesan yén anjeun unik sarta anjeun bakal neangan kituna mun ngawatesan atawa ngaleungitkeun aplikasi nu monitor kagiatan Anjeun. Memang operasi ieu bisa kalayan gampang nyigeung, tapi aya solusi.

Entong panik, Google ngan saukur nawiskeun anjeun ka Dasbor aplikasi pikeun mupus inpormasi navigasi tinangtu dina sababaraha klik atanapi cukup ngan saukur pikeun nganonaktifkeun lacak kagiatan ku ngaklik "kontrol aktivitas" teras ku pupus centang naon waé anu anjeun hoyong jaga "rahasia" nalika anjeun dina Internét.

Sangkan anjeun tos rengse addicted ka fitur ieu atanapi dina sabalikna maneh manggihan revolting na picilakaeun gaduh alat aktip sapertos ieu, gancang angkat ka Kegiatan Google sareng atur pangawasan akun anjeun ku resep anjeun!

maca  Tips Kecap Bagian-A Emas milik Información