Nyitak Friendly, PDF & Email

Aktivitas parsial: ongkos lumaku

Dinten, tingkat jam tina tunjangan aktivitas parsial dina hukum biasa disetél dina 60% tina remunerasi rujukan jam tiap, dugi ka 4,5 gaji minimum jam. Tingkat ieu 70% kanggo perusahaan di séktor anu dilindungi sareng anu aya hubunganana, perusahaan ditutup sacara lengkep atanapi sawaréh, pendirian di daérah tangkepan, jst.

Laju tunjangan kagiatan parsial anu dibayar ka para karyawan disetél dina 70% tina remunerasi acuan kotor diwatesan ku 4,5 gaji minimum dugi ka 30 April 2021. Ieu ngajantenkeun biaya sésana 15% pikeun perusahaan anu gumantung kana rézim hukum umum sareng enol tetep ditagihkeun pikeun perusahaan anu dilindungi.

Aktivitas parsial: sinyalna 100% dina kaayaan anu tangtu pikeun 16 departemén dina panjagaan anu ditingkatkeun

Saatos pengumuman Perdana Menteri 18 Maret, Menteri Buruh nembé ngumumkeun yén perusahaan tunduk kana larangan pembukaan atanapi aya di 16 departemén anu kapangaruhan ku larangan kaséhatan anu dikuatkeun, dina kaayaan anu tangtu, bakal tiasa nguntungkeun ti anu ngurus tina 100% tina kagiatan parsial.

Janten, pendirian dibuka pikeun umum (ERP) anu sacara administratif ditutup (toko-toko, jst.

maca  21 Januari 2021: 3 panduan profesi kohési sosial pikeun milarian jalur propésional anjeun