Nyitak Friendly, PDF & Email

Kusabab tanggal 1 Januari 2019, salaku bagian tina hukum pikeun kabébasan pikeun milih masa depan propésional, CPF dikredit dina euro sareng henteu aya sababaraha jam deui.

Naon akun latihan pribadi?

Rekening Pelatihan Pribadi (CPF) ngamungkinkeun saha waé jalma aktip, pas aranjeunna lebet pasar tenaga kerja sareng dugi ka tanggal aranjeunna negeskeun sadaya hak pensiunna, pikeun kéngingkeun hak-hak pensiun. palatihan anu tiasa dimobilisasi sapanjang kahirupan propésional na. Ambisi Akun Pelatihan Pribadi (CPF) nyaéta pikeun nyumbang, dina inisiatip jalma éta sorangan, pikeun ngajaga padamelan sareng ngamankeun karir propésional.

Salaku pengecualian kana prinsip anu didadarkeun di luhur, Akun Latihan Pribadi (CPF) tiasa neraskeun dibiayaan sanaos anu gaduhna parantos negeskeun sadayana hak pensiun na, dina tina kagiatan sukarela sareng sukarela anu anjeunna laksanakeun.

NGABARAKATAK
Rekening latihan pribadi (CPF) ngagentoskeun hak individu pikeun latihan (DIF) tanggal 1 Januari 2015, ku neraskeun deui hak-hak anu kaala dina anu terakhir. Sésana jam DIF anu henteu dikonsumsi tiasa ditransferkeun ka Akun

maca  Anatomi Kayu