Nyitak Friendly, PDF & Email

Ku nyandak kursus ieu, anjeun bakal gaduh tinjauan global ngeunaan akuntansi manajemén sareng tiasa ngartos aspék anu béda:

  • Kumaha ngalih tina akuntansi kauangan ka akuntansi manajemén?
  • Kumaha nyetél modél itungan biaya?
  • Kumaha carana ngitung titik impas anjeun?
  • Kumaha nyetél anggaran sareng ngabandingkeun ramalan sareng anu saleresna?
  • Kumaha carana milih diantara métode itungan béda?

Dina ahir MOOC ieu, anjeun bakal otonom dina nyetel model itungan dina spreadsheet a.

Kursus ieu dimaksudkeun pikeun sadayana anu gaduh minat dina Akuntansi Manajemén: éta cocog pikeun jalma anu diwajibkeun pikeun ngitung biaya, dina hal palatihan atanapi kagiatan profésionalna. Éta ogé tiasa diturutan ku anu panasaran atanapi resep kana disiplin ieu. MOOC Ieu kituna dedicated ka sakabeh jalma anu kabetot dina itungan ongkos na anu hoyong hadé ngartos fungsi hiji parusahaan.

maca  "Latihan latihan profesional mangrupikeun polah komitmen. "