Nyitak Friendly, PDF & Email

 

Anjeun parantos ngarencanakeun pikeun ngalamar bonus, palatihan atanapi ningkatkeun gaji. Sateuacan nyandak tindakan, lakukeun naon waé anu peryogi pikeun nyorot karya anjeun. Upami anjeun dua kali langkung seueur sapertos anu sanés, tapi teu aya anu terang ngeunaan éta. Anjeun wasting waktosna, anjeun kedah mertimbangkeun nyerat laporan harian.

Naon laporan kagiatan poean?

Salami panyawat, anjeun henteu gaduh kontak langsung sareng hierarki anjeun. Anjeun tiasa waé kapaksa ngagentos batur sapagawean atanapi pembina anjeun. Nulis laporan kagiatan sapopoé bakal masihan gambaran jelas ngeunaan padamelan anjeun. Jalma anu tanggung jawab pikeun ngawaskeun anjeun tiasa nganggo dokumén ieu pikeun mutuskeun kaputusanana. Ngatur pagawéan anjeun bakal langkung gampang. Upami bos anjeun terang naon anu anjeun lakukeun sareng naon anu anjeun rancang lakukeun. Hiji tiasa ngabayangkeun yén anjeun bakal langkung kaganggu ku pesen-pesen atanapi telepon telepon na.

Inpo naon anu kudu dilebetkeun dina laporan kagiatanna?

Éta kalebet nyangking sadayana unsur anu diperyogikeun, sadaya inpormasi anu ngamungkinkeun anjeun ngagaduhan gambaran ngeunaan sadaya pancén anu dilaksanakeun nalika beurang. Pagawean anu dilakukeun, padamelan anu direncanakeun, masalah anu dihadapi ogé masalah anu direngsekeun. Anjeunna bakal ngabantosan anjeun, sapertos dulur anu kapangaruhan ku tindakan anjeun, pikeun tujuan anu leres. Sadayana terang naon anu lumangsung sareng iraha éta bakal kajantenan, kami henteu gerak. Upami anjeun dina arah anu leres, kami bakal ngucapkeun salamet sareng anjeun upami anjeun lepat kami bakal nyarios pisan ka anjeun. Teu aya anu bakal tiasa nyandak tugas anjeun. Dokumén ieu ogé tiasa janten dasar pikeun wawancara taunan anjeun, salaku conto.

maca  Tulis email dina lingkungan propésional

Conto laporan harian nomer 1

Dina conto anu munggaran ieu, pamimpin tim nginpokeun supirna ngeunaan kaayaan nalika damel. Anjeunna nyalira terdampar di bumi salami 15 dinten. Unggal dinten anjeunna ngirimkeun anjeunna hiji email dina ahir poé. Dina résponna, pamimpinna nyarioskeun ka anjeunna kasalahan anu dihindari sareng solusi anu paling efektif pikeun méréskeun masalah-masalah anu tangtu.

 

Judul: Laporan kagiatan tina 15/04/2020

 

Tugas tugasna

  • Alat sareng kontrol produk inventaris
  • Manajemén jadwal
  • Lintasan tina situs ka situs pikeun mariksa patuh kana ukuran covid19
  • Manajemén kajadian jasa
  • Manajemén telepon sareng telepon

 

Tugas pancén

  • Latihan sareng evaluasi pagawé anyar
  • Pangropéa tina premis sareng alat beberesih
  • Perencanaan rute anyar sareng pangatur carpooling
  • Ngadamel usul anyar pikeun nyaluruh pelanggan

 

Tugas dijadwalkeun

  • Komunikasi tina kasalahan pikeun manajemén
  • Nginget ka sadaya tim kaamanan sareng kabersihan
  • Resi pesenan produk sareng pesenan anyar upami diperyogikeun
  • Elemen pangiriman mayar
  • Pangropéa parkir sareng pembuangan limbah ku tim 2
  • Rapat sareng tilu pimpinan tim

 

Conto laporan harian nomer 2

Dina conto kadua ieu, Fabrice, lalaki pengiriman ti daérah Paris, ngirim laporan unggal dinten ka koki énggal na. Anjeunna diperkirakeun ngirimkeun laporan ieu kanggo dua minggu. Dina ahir jaman ieu, diskusi anyar bakal kajantenan antara éta pikeun ngartikeun misi énggalna. Sareng mudahan, dukungan pamimpin énggal pikeun bonus.

maca  Ngadamel rencana nyerat anu saé di damel

 

Judul: Laporan kagiatan tina 15/04/2020

 

  • Pangropéa treuk: cék, tekanan ban, robih minyak
  • Rapat inpormasi kaséhatan COVID19
  • Organisasi tur jadwal wisata
  • Nyiapkeun nomer persiapan
  • Lori unggah
  • Miang ti gudang di 9:30 am
  • Pangiriman parsél ka bumi palanggan: 15 pangiriman
  • Balik ka gudang jam 17 sonten.
  • Nempatkeun bungkusan anu teu kéngingkeun sareng file tina catetan nasihat transit di kantor éta
  • ngolah keluhan pelanggan, nolak atanapi rusak barang
  • Peralatan meresihan sareng disinfeksi sareng sésana tim

 

Conto laporan harian nomer 3

Pikeun conto anu terakhir ieu, saurang tukang kerja komputer sacara ilaharna ngabébaskeun punjulna dina kagiatan dinten na. Ku netepkeun damel anu dilaksanakeun di bumi teras dilaksanakeun di palanggan. Henteu aya masalah khusus, padamelan éta terus waé sanaos periode kurungan.

 

Subjék: Laporan kagiatan 15/04/2020

 

9:30 sonten - 10:30 énjing-énjing                                          

Wawancara sareng Guillaume pikeun langkung ngartos kana solusi anu bakal urang tawarkeun ka perusahaan XXXXXXXX.

Drafting sareng transfer ka layanan palanggan tina perkiraan rinci munggaran.

 

10:30 - 11:30 WIB

Nyiptakeun dokumén kanggo pelatihan tanaga samentawis.

 

11:30 - 13:00 TRAVEL

Konfigurasi jaringan sareng kaamanan jaringan kanggo perusahaan XXXXXXXXXX.

Pamasangan parangkat lunak komunikasi.

 

14:18 sonten - 00:XNUMX sonten

12 perbaikan konsumén individu.

Mindahkeun sauran pikeun pipilueun dina situs.