Nyitak Friendly, PDF & Email

Tujuan tina pelatihan bubuka ieu nyaéta ngamungkinkeun para pamimpin proyék poténsial terang léngkah-léngkah penting dina nyetél proyék sareng khususna mendakan sababaraha jalan pembiayaan.

Hal ieu utamina ditujukeun pikeun proyek pendidikan sareng sakola. Kanggo alat manajemén proyék anu langkung umum sapertos bagan Gantt, peta pikiran, visi stratégis, taktis sareng operasional, mangga tingali latihan anu sanés kami 🙂

Istilah anu dianggo:

  • mobilitas
  • jadwal retro
  • Proyék Gantt
  • nyebarkeun
  • kalayakan
  • kemitraan strategis
  • ari linguistik sareng budaya

Sumber daya anu kalebet dina palatihan:

  • pidéo kualitas luhur kalebet "sirah nyarios", presentasi koméntar sareng slaidasi…

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Terorisme