Nyitak Friendly, PDF & Email

Nyingkahan kasalahan éjahan penting pisan dina kahirupan sadidinten sareng di sagala bidang. Memang, urang nyerat unggal dinten naha dina jaringan sosial, ngalangkungan email, dokumén, jst. Nanging, sigana beuki seueur jalma anu ngalakukeun kasalahan éjahan anu sering diremehkeun. Acan, ieu tiasa gaduh akibat négatip dina tingkat propésional. Naha anjeun kedah nyingkahan kasalahan éjahan nalika damel? Pilarian terang alesan na.

Saha waé anu ngalakukeun kasalahan dina damel moal dipercaya

Nalika anjeun ngalakukeun kasalahan éjahan nalika damel, anjeun katémbong salaku jalma anu henteu dipercaya. Ieu parantos kabuktosan ku panilitian " Ngawasa Perancis : tantangan anyar pikeun SDM sareng padamel ”dilaksanakeun atas nama Bescherelle.

Mémang, éta nunjukkeun yén 15% dunungan nyatakeun yén kasalahan éjahan ngahambat promosi karyawan di perusahaan.

Kitu ogé, hiji panilitian FIFG 2016 ngungkabkeun yén 21% réspondén yakin karir profesionalna dihambat ku tingkat éjahanana anu handap.

Ieu nunjukkeun yén nalika anjeun ngagaduhan tingkat éjahan anu handap, atasan anjeun henteu yakin kana ideu masihan anjeun tanggung jawab anu tangtu. Aranjeunna bakal mikir yén anjeun tiasa ngarugikeun bisnis sareng kumaha waé mangaruhan pertumbuhan bisnis.

Ngalaksanakeun kasalahan tiasa ngarusak citra perusahaan

Salami anjeun damel di perusahaan, anjeun salah sahiji duta besar na. Di sisi anu sanésna, tindakan anjeun tiasa ngagaduhan pangaruh anu positip atanapi négatip kana gambar anu ieu.

maca  Citakan hurup pikeun nyungkeun sateuacanna atanapi setoran

Typos tiasa dipikahartos dina email anu disusun gancang-gancang. Nanging, éjahan, tata basa atanapi konjugasi kalolobaanana dipikasieun tina sudut pandang éksternal. Hasilna, perusahaan anu anjeun waktuna résiko parah sangsara. Mémang, patarosan anu kaseueuran anu maos anjeun bakal naroskeun ka nyalira. Kumaha kapercayaan kana kaparigelan jalma anu henteu tiasa nyerat kalimat anu leres? Dina pengertian ieu, panilitian parantos nunjukkeun yén 88% nyatakeun aranjeunna kaget nalika ningali kasalahan éjahan dina situs lembaga atanapi perusahaan.

Ogé, dina panilitian anu dilakukeun pikeun Bescherelle, 92% dunungan nyarioskeun aranjeunna sieun yén éksprési tulisan anu goréng tiasa ngarusak citra perusahaan.

Kasalahan ngarusak file pencalonan

Kasalahan éjahan nalika damel ogé aya pangaruh anu henteu pikaresepeun dina hasil panerapan. Leres, numutkeun kana kajian "penguasaan Perancis: tantangan anyar pikeun SDM sareng padamel", 52% manajer HR nyarioskeun aranjeunna ngaleungitkeun file aplikasi anu tangtu kusabab tingkat tulisan Perancis anu handap.

Dokumén aplikasi sapertosemail, CV sareng surat lamaran kedah didamel sacara ketat sareng dibaca deui sababaraha kali. Kanyataan yén aranjeunna ngandung misspellings sinonim jeung lalawora dina bagian anjeun, nu teu masihan Recruiter nu gambaran alus. Bagian anu paling parah nyaéta anjeun dianggap teu mampuh upami kasalahanana seueur.