Nyitak Friendly, PDF & Email

Wilujeng sumping di kursus 'Excel' ieu. Salaku pangguna anu rajin tina parangkat lunak Microsoft suite, kuring nyarankeun anjeun mendakan sareng / atanapi mendakan deui analisa data nganggo 'Excel'. Dirancang pikeun sadaya pamirsa, analisis ieu leres-leres tiasa diaksés ku sadayana sareng léngkah-léngkah bakal masihan anjeun kapercayaan nalika anjeun maju.

Kuring miharep anjeun lalampahan pisan nice.

Nganggo tabel data ngamimitian (sadia pikeun diunduh), kuring nyarankeun yén anjeun diajar, dina kursus ieu, pikeun ...:

· ka darat proyék analisis data (bisa dipaké deui dina média bisa diundeur)

· pagawean kalawan data conto nyata

· suivre sababaraha léngkah step by step4 téhnik béda)

· itung statistik deskriptif (mean, median, max, mnt + fungsi 'Unik')

· dunungan analisis data éksplorasi dina 'Excel' (AED)

· nganalisa kalayan rumus anu langkung maju (fungsi logika)

· ngahontal laporan sintétik lengkep (dinamis)

· nyiapkeun et utiliser tabél Excel

maca  Koléksi fisik: 3- Gelombang mékanis