Nyitak Friendly, PDF & Email

Téori Biasana, analisis ukuran partikel nyadiakeun babandingan séréal diaméter béda; analisis ieu bisa dipigawé duanana ku sieving na ku sedimentasi dina cai dina nerapkeun hukum Stokes '.

Gumantung kana ukuran jeung jumlah séréal ngabentuk agrégat, agrégat disebut fines, pasir, gravel atawa pebbles. Sanajan kitu, pikeun agrégat tinangtu, sakabéh séréal nu constitutes eta teu kabeh boga diménsi sarua.

Jang ngalampahkeun ieu, séréal digolongkeun kana runtuyan sieves nested.

maca  Pangusaha vs Freelance: mitos anu tetep