Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngaliwatan seueur pangalamanana, manusa mendakan mana spésiés kai anu pangsaéna pikeun nyumponan kabutuhan masing-masing dina bahan atanapi sumber énergi.

Tujuan kahiji tina MOOC ieu nyaéta pikeun nyambungkeun kai salaku lawon dina tangkal jeung kai salaku bahan dina kahirupan manusa. Di persimpangan dua alam ieu, perenahna anatomi, nyaéta struktur sélular, nu ngamungkinkeun pikeun ngarti ampir kabéh sipat kai.

Anatomi ogé ngamungkinkeun pikeun ngaidentipikasi spésiés kai anu béda sareng ieu mangrupikeun tujuan kadua MOOC: diajar mikawanoh kai dina dua skala anu béda, nyaéta mikroskop sareng panon urang.
Henteu aya patarosan di dieu ngeunaan leumpang di leuweung, tapi dina KAYU.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Latihan deui pagawé, mimiti pembaruan propésional