Nyitak Friendly, PDF & Email

Ieu sapuluh menit salami anjeun moal miceun waktos anjeun. Diajar di PowerPoint 2019 cara ngagunakeun zum dina slide sareng dina bagian slide. Pangaruh anu kuat pisan anu langsung masihan presentasi anjeun katingal profesional. Dina ngaliwat anjeun bakal tiasa ningali atanapi nga-marios sababaraha elemen dasar. Siga nambihan slide, nyelapkeun ikon atanapi bahkan nyabut tukang tina gambar. Dampakna ka pemirsa anjeun dijamin.



 

 

maca  AdWords: mendakan sareng ningkatkeun