Nyitak Friendly, PDF & Email

Lamun balik ka Perancis pikeun istilah pondok atawa panjang, éta kamungkinan nu bakal perlu dipindahkeun. Perancis proposes rupa pilihan angkutan pikeun wargana, warga na vacationers. Di dieu hiji update saeutik dina angkutan pribadi sarta angkutan di Perancis.

angkutan umum di Perancis

Perancis anu dilengkepan sababaraha jinis béda jaringan angkutan: bandara, stasion karéta, titik rental mobil, subways ... Sababaraha nu régional, lianna nasional jeung sababaraha nu internasional.

karéta

Jaringan rail Perancis mangrupakeun cukup padet tur biasana kacida terpusat. Ieu mangrupakeun alat transportasi pisan gampang tur merenah pikeun nyandak. Unggal kota nawarkeun jaringan rail Perancis ageung nuju suburbs na. Ku kituna, unggal nu nyicingan bisa buka usaha atawa dina rupa titik dipikaresep sahiji kota liwat karéta.

Kota Perancis disambungkeun ku karéta express régional, ogé ngaranna ter. Aranjeunna oge ku-speed tinggi karéta atawa TGV. Di handap ieu mangrupakeun garis Kadé meuntas nagara. garis ieu ogé ngabalukarkeun nagara tatanggana lianna kayaning Jerman, Swiss atawa Italia.

Loba warga Perancis sarta asing milih pikeun karéta sakumaha hartina transportasi nepi ka jalan. Ieu bakal nyegah ngabogaan lulus hiji lisénsi nyetir, atawa mertahankeun mobil. Kota utama nu dipake nyieun ieu hartosna pikaresepeun angkutan pikeun decongest kota.

les avions

Sababaraha kota Perancis utama boga hiji bandara internasional. Sambungan anu sapopoé kalayan Paris bandara. Hawa Perancis teh maskapai nasional. misi nyaeta pikeun nyambungkeun kota ageung anu mana MODAL sababaraha kali sapoé. Tapi ogé ngamungkinkeun kota propinsi pikeun gabung aranjeunna.

maca  Saha anu tiasa nguntungkeun tina stoppage damel anu aya hubunganana sareng nutupana sakola? Upami anjeun dijudulan, naon jumlah na waktos ganti?

Kota Perancis utama sareng bandara utama anu Paris, Lyon, Bordeaux, Marseille, nice, Strasbourg na Toulouse.

Kota sejenna kudu bandara internasional, pikeun ngidinan warga pikeun meuntas Perancis gancang tur saukur. Kota ieu Rouen, nice, Rennes, Grenoble atanapi Nimes.

metro teh

Tim Metro sababaraha kota Perancis. Paris, modal, anu tangtosna dilengkepan. Tapi dayeuh badag séjén ogé boga kawas Lyon atanapi Marseille. Dayeuh Nu Caket kawas Lille, Rennes na Toulouse dilengkepan kandaraan lampu otomatis.

Sababaraha kota kayaning Strasbourg geus diwanohkeun streetcars, pikeun ngidinan pamaké pikeun meunangkeun sabudeureun kota tanpa ngagunakeun kandaraan pribadi maranéhanana. bea nu patali angkutan bisa nyata ngurangan kalawan angkutan nu. Rahayat dayeuh dilengkepan sistem ieu mindeng migawe kahadean aranjeunna nalika maranéhna meuntas kota gancang.

 beus

Di Perancis, nu jaringan Eurolines ieu dimekarkeun utamana ogé. misi nyaeta pikeun nyambungkeun dayeuh Paris dina sakabéh gede Éropa. parusahaan oge ngagaduhan kota Perancis utama antara aranjeunna.

Catet yén sakumna wewengkon jeung kota tos nyetel garis beus sahingga ka anjeun sadaya ka mindahkeun kalawan bébas antara kotamadya jeung kacamatan leutik. garis transit ieu sabagian dipake keur jalma anu hayang nepi ka tempat gawe tanpa ngabogaan ngagunakeun kandaraan nu tangtu.

Iinditan ku mobil di Perancis

mobil téh mode of transport populér sarta ditéang di Perancis. Kadangkala kacida ngaheéat dina kabebasan, malleability, sarta timer ngatur ruteu pribadi atawa profésional di sakuliah nagara.

maca  Kumaha lembur

rentals mobil

Jalma anu teu diaku mobil bisa nyéwa salah mun mindahkeun. Ieu biasana cukup pikeun tahan hiji lisénsi nyetir valid di Perancis. Ku kituna, warga, wisatawan jeung warga ngatur jalur angkutan sorangan.

Pikeun nyéwa mobil, nya eta penting pikeun tahan hiji lisénsi nyetir. Kaayaanana lajeng robah nurutkeun kana kabangsaan sahiji jalma ngadatangan Perancis, tapi ogé durasi na tetep di wewengkon ieu.

Loba jalma ngalaksanakeun pagawean poéan maranéhna ku jalur mobil. Kitu sabagian carpools pikeun ngurangan tapak suku lingkungan maranéhanana sarta ngurangan pangropéa jeung suluh waragad patali kendaraan.

taksi nu

Taksi téh leyuran angkutan sejen disadiakeun di Perancis. Pamaké lajeng menta ladenan tina supir pikeun ngalakonan jalur maranéhanana. Paling sering, modeu ieu angkutan dimaksudkeun keur itineraries rumit sarta alam kasual.

Sababaraha urang neangan nu jasa tina taksi mun meunang gawe, dimana acara ngulang deui. Dina kasus ieu, jadi maranéhna resep angkot jeung rental (atawa meuli) tina wahana pikeun meunang gawe jeung perjalanan pribadi.

Nyetir di Perancis

tuang ngajalankeun kandaraan di PerancisAnjeunna kudu tahan hiji lisénsi nyetir. Asing bisa tukeur lisénsi nyetir maranéhna ditangtukeun di nagara maranéhanana asalna ngalawan hiji lisénsi Perancis lamun maranéhna keukeuh. Éta ogé bisa nyandak ujian ti lisénsi nyetir di Perancis, dina kaayaan nu tangtu.

maca  Rekening latihan pribadi: sadayana anu anjeun kedah terang

warga EU bébas mindahkeun di nagara Éropa lianna salami periode nu tangtu. Tapi asing non-Éropa kudu ménta idin resmi keur ngalaksanakeun on taneuh Perancis lamun aranjeunna tetep kirang ti tilu bulan. Sajaba ti éta, hiji diturutan bakal diperlukeun.

Jalan jeung jalan tol jaringan Perancis anu ngurusan umumna ogé sarta junun leres. Jalur cepat ngidinan pikeun gabung rupa kota jeung pikeun nyambungkeun wewengkon babarengan.

dicindekkeun

Perancis mangrupakeun nagara mana angkutan anu dimekarkeun kacida alusna. Di kota, di pamaké biasana boga pilihan antara beus, tram atawa subway. Pikeun jarak deui, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngahurungkeun ka kapal terbang jeung karéta. Ieu oge mungkin migunakeun mobil atawa nyéwa hiji pikeun pindah ka Prancis. Kawarganagaraan asing bakal ditawarkeun loba kasempetan utamana di dayeuh badag, najan kota leutik ogé nawarkeun solusi.