Nyitak Friendly, PDF & Email

Dunungan kedah mayar biaya anu aya hubunganana sareng masker padamelna. Menteri Tenaga Kerja, Elisabeth Borne, dinten Salasa Agustus 18 ngusulkeun ka union dagang sareng dunungan pikeun ngageneralisasi kawajiban ngagem alat pelindung ieu di tempat terbatas perusahaan ti 1 Séptémber.

Pamaréntah Jean Castex hoyong "Sistematiskeun ngagem topéng dina rohangan anu ditutup sareng dibagi dina perusahaan sareng asosiasi (ruang rapat, spasi kabuka, koridor, kamar ganti, kantor babarengan, sareng sajabana) ”, tapi henteu di "Kantor individu" dimana henteu "Hiji jalma", saur dina siaran pers Menteri Buruh.

"Éta bakal diulik, ku mitra sosial, modalitas rujukan ka Déwan Tinggi Kaséhatan Umum dina kaayaan kamungkinan adaptasi » tina kawajiban, netepkeun Menteri Buruh.

"Nalika ngeunaan nyayogikeun masker ieu pikeun pagawé, éta jelas tanggung jawab dunungan" - Elisabeth Borne dina BFM TV.

Dunungan ngagaduhan kawajiban kaamanan

Dunungan boga tugas kaamanan ka arah

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Dukungan nasihat karir: sistem Afdas énggal pikeun dukungan "khusus didamel"