Nyitak Friendly, PDF & Email

Ku latihan sareng IFOCOP, Johanna henteu ngan ukur kéngingkeun keterampilan ésénsial pikeun padamelan énggalna, asistén penjualan, tapi anjeunna ogé (sareng langkung ti éta) kéngingkeun sakedik hal anu anjeunna masih kakurangan pikeun ngawujudkeun impianana pikeun digawé salaku mandiri: percaya diri kana dirina sareng kapasitas na pikeun ngalakukeun. Rapat sareng awéwé ngora di TAQUET!

 

Éta caket kana Val d'Oise (95) anu urang mendakan ayeuna Johanna, awéwé ngora anu dinamis umur 32 taun, diliwatan ku IFOCOP, waktos latihan sataun pikeun wirahma silih gentian. Kusabab lulus ti pelatihan Asistén Komérsial, anjeunna resep pisan ngamimitian jalur latihan profesional anu bakal ngamungkinkeun anjeunna, taun ayeuna, pikeun ngalakukeun proyék anu parantos ngagoler dina sababaraha taun na. Parantos: janten bos anjeun nyalira hatur nuhun kana latihan liberal.

Tapi hayu urang mimitian ti mimiti. Sateuacan damel di bidang éstétika, sareng ogé ngagaduhan latar salaku animator pikeun murangkalih alit, Johanna parantos ngalikeun pangalaman sareng narik kasimpulan anu sami unggal waktos: kontak manusa, tukeur, mangrupikeun unsur konci pamekaran propésionalna. Tapi anjeunna tetep kedah milarian tempat anu karaos ...

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Cuti gering saderhana: anjeun bakal tiasa ngirim dokumén pendukung ku email