Nyitak Friendly, PDF & Email

 

Méakkeun jam nyieun sarta ngeusian payil Anjeun Excel? Téh mangrupa teka nyata jeung geus pernah dicokot dina waktu netelakeun kemungkinan béda ditawarkeun ku software ieu?
Naha rék marios dasar, diajar fitur anyar atawa ningkatkeun pangaweruh Anjeun, kasampak aya salajengna jeung nonton video ieu jadi master di lapangan.

Di tangerang Excel ieu, anjeun bakal manggihan rupa tutorials, format pondok tur singket (2 11 mnt mnt). Sareng video ieu, anjeun bakal diajar sagala trik pikeun mantuan Anjeun unggal dinten nyieun hirup anjeun leuwih gampang jeung Excel.
Kecap konci latihan ieu: ngahémat waktos, diajar fitur anyar janten éfisién sareng épéktip dina padamelan anjeun.

Ieu sababaraha jinis tutorial anu tiasa dipendakan dina latihan Excel ieu:

Jalma anu bakal ngahémat waktos anjeun:

- Muterkeun tabel di hiji klik
- Tiron dina hiji klik data sareng rumus
- Diajar potong kompas keyboard pisan praktis

Anu bakal ngamungkinkeun anjeun diajar fitur-fitur anyar:

- Diajar nganggo sikat
- Manggihan sareng diajar kumaha ngagunakeun clipboard
- Neuleumkeun diri anjeun di dunya makros sareng diajar kumaha carana ngamangpaatkeunana

Anu bakal ngamungkinkeun anjeun épisién:

- Manggihkeun mangpaat kalkulator eta
- Kontrol asupna data Anjeun
- Master dina tulbar aksés gancang

Pondokna, 23 tips video sareng daya nu ngurangan usaha!

maca  Kaahlian konci pikeun ngembangkeun di kantor