Nyitak Friendly, PDF & Email

Ditunda sababaraha kali ku Pamaréntah kusabab krisis kaséhatan, réformasi asuransi pangangguran diberlakukeun ayeuna. Tilu kamajuan utama anu lumangsung: bonus-malus pikeun perusahaan di tujuh séktor, aturan anyar ngeunaan kaayaan eligibility pikeun asuransi pangangguran sareng degresi tina kauntungan pengangguran pikeun panghasilan pangluhurna.

Bonus-malus mangrupikeun janji kampanye ti Présidén Républik. Dimimitian dinten ayeuna, éta lumaku pikeun perusahaan dina tujuh séktor konsumén beurat kontrak pondok:

Pabrik produk pangan, inuman sareng bako;
Produksi sareng distribusi cai, sanitasi, pengelolaan limbah sareng pengendalian polusi;
Kagiatan khusus, ilmiah sareng téknis anu sanés;
Akomodasi sareng katering;
Angkutan sareng neundeun;
Pabrik produk karét sareng plastik sareng produk mineral sanés logam sanés;
Woodworking, industri kertas sareng percetakan.

Sektor ieu dipilih ku ngukur, dina jangka waktu antara 1 Januari 2017 sareng 31 Désémber 2019, tingkat pisah rata-rata aranjeunna, indikator anu saluyu sareng jumlah akhir kontrak damel atanapi tugas padamelan samentawis dipirig ku pendaptaran sareng Pôle emploi anu aya hubunganana sareng padamelan perusahaan.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Coronavirus: kedah pembantun di bumi damel? Naon bantosan pikeun aranjeunna?