Nyitak Friendly, PDF & Email

Dina kursus manajemén waktos ieu, anjeun bakal mendakan prinsip sareng téhnik anu teu biasa pikeun ngatur waktos anjeun leres-leres pikeun ngahémat waktos éta.

Mangpaat anjeun dina akhir kursus:

  • Anjeun bakal kirang hariwang
  • Anjeun bakal langkung waktos kanggo anjeun
  • Anjeun bakal ngartos kumaha waktosna jalan
  • Anjeun bakal terang kumaha ngalengkepan agenda anjeun

Mangpaat anjeun dina sababaraha minggu:

  • Anjeun bakal kirang setrés
  • Anjeun bakal parantos ngajantenkeun seueur kamajuan dina proyek anjeun
  • Anu dipikacinta anjeun bakal ningali anjeun salaku jalma anu teratur, kompeten sareng dipercaya ...

 

Teras maca tulisan dina situs aslina →

 

maca  [Sendinblue] Latihan email (kursus 2)