Nyitak Friendly, PDF & Email

Kumaha tempat awéwé di padésan kiwari? Kumaha para aktor dikelompokeun ngeunaan kesetaraan gender? Kumaha awéwé bisa nguatkeun kakuatan maranéhna pikeun meta jeung kaahlian maranéhna?

Mooc ieu, ditawarkeun dina 4 basa (Perancis, Inggris, Spanyol, Yunani), ngajantenkeun anjeun mendakan rupa-rupa bentuk investasi awéwé pikeun ngawangun sareng inovasi sacara koléktif. Éta kontékstualisasi prak-prakan dina damel dina nyiptakeun kagiatan, koléktif, sareng panyebaran pangaweruh anu dibagikeun dina latihan saumur hirup.

Dumasar unsur tina Kamanusaan sarta Élmu Sosial, Mooc ieu nyadiakeun anjeun pangaweruh, métode jeung parabot: pikeun ngamajukeun ngembangkeun inisiatif, mingpin dinamika partisipatif jeung nyieun inovasi sosial. Hal ieu digambarkeun ku conto konkrit sacara koléktif dihasilkeun ku anggota proyék NetRaw Éropa.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Bonus magang 2021