Nyitak Friendly, PDF & Email

Carita anu mereun nyaéta Awa, anu henteu ragu kaluar tina tugasna salaku perwira administrasi di Kedubes Mali pikeun ngalaksanakeun latihan sareng IFOCOP sareng nyiapkeun padamelan anu anyar: pengendali manajemén.

"Upami aya hiji hal anu diajar ku kahirupan, nya éta ulah lirén gelut". Awa Niare, tilu puluh, nyaéta awéwé ngora anu wani. Ngalangkungan bangku IFOCOP pikeun ngalatih pikeun profesi Manajemén Kontrol, kasaksianna ngungkabkeun du jalan halangan sareng kedah nawiskeun anjeun mangkok optimisme anu saé upami, sapertos anjeunna, anjeun ngémutan latihan latih deui profesional. 

Léngkah munggaran 

Parantos lulus dina Manajemen Komérsial (BAC + 3), Awa masih dina posisi 3 taun ka pengker di jero Kedutaan Besar Mali salakuAtugas administrasi. Kahirupan sadidinten propésional anu rutin teuing anu anjeunna ogé anggap teuing tina latihan awalna, anu anjeunna parantos ngémutan dina waktos éta pikeun nguatkeun sisi akuntansi na pikeun mekar tina sudut pandang profesional. Anjeunna nampi inpormasi ti Pôle Emploi sareng ngahubungi pusat IFOCOP sakaligus. ku Melun. Gancang pisan, Awa sadar yén ku anjeunna

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Ngadamel blog anjeun nyalira kalayan gampang