Nyitak Friendly, PDF & Email

Kumaha carana sangkan halimunan katingali? Sadayana anu aya dina pangajaran formal biasana katingali dina sistem urang (kualifikasi, diploma), tapi naon anu kaala dina kontéks non-formal sareng informal sering henteu katingali atanapi teu katingali.

Tujuan tina lencana kabuka nyaéta pikeun nawiskeun alat pikeun pangakuan jalma anu ngamungkinkeun pikeun ngajantenkeun diajar informalna, tapi ogé kaahlian, prestasi, komitmen, nilai sareng aspirasina.

Tangtanganna: pikeun tumut kana akun pangakuan informal dina komunitas prakték atanapi wilayah sahingga nyiptakeun ékosistem pangakuan terbuka.

Kursus ieu ngajalajah ideu "pangakuan kabuka": kumaha muka aksés ka pangakuan pikeun sadayana. Ditujukeun henteu ngan ukur ka sadaya jalma anu, sanaos henteu terang, hoyong ngalaksanakeun proyék pangakuan kalayan lencana kabuka, tapi ogé pikeun jalma anu hoyong diajar langkung seueur ngeunaan éta.

Dina Mooc ieu, alik kontribusi téoritis, kagiatan praktis, testimonies proyék di wewengkon jeung diskusi dina forum, Anjeun ogé bakal tiasa ngawangun hiji proyék pangakuan nu deukeut ka haté anjeun.

maca  Janten pamekar integral wéb sareng ifocop