Nyitak Friendly, PDF & Email

[PULANG]

9 septembre 2021

30 septembre 2021

Dupi anjeun gaduh proyék latihan profésional? Kumaha upami nyiapkeun mulang ka sakola ayeuna?

Naha anjeun badé ningkatkeun kamampuan anjeun, ngarobih padamelan atanapi ngan saukur kéngingkeun katerampilan anyar? Naekeun mobilitas profesional anjeun ku ngémutan proyek latihan diluyukeun sareng kabutuhan anjeun, ku kami!  

Kanggo nyayogikeun anjeun pangrojong anu pangsaéna, kami nawiskeun dua jinis pasini dina awal taun ajaran!  

Kemis 9,16, 30 sareng 11 Séptémber jam 18 énjing-énjing sareng XNUMX p.m .: janjian "Naekeun proyék latihan anjeun sareng Cnam" kanggo milarian terang ngeunaan tawaran latihan urang (khusus blok kaahlian) sareng dana anu tiasa dimobilisasi. 
  Jumaah 10 sareng 17 Séptémber sareng 1 Oktober ti 14:30 sonten dugi ka 17:30 sonten: janjian "Kuring ngarengsekeun file pendaptaran kuring": slot waktu anu didaptarkeun pikeun finalisasi file pendaptaran ku ayana pembimbing.

Punten Catet:
Rapat-rapat ieu bakal diayakeun bari ngahargaan kana sikep panghalang. Pendaptaran bakal dibuka gancang-gancang. Tetep sambung!

Konsultasi tawaran latihan kami ayeuna!  <!– fin #description

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Anatomi Kayu