Nyitak Friendly, PDF & Email

Bantuan pikeun ngiring nonoman: diperpanjang dugi ka 31 Méi 2021

Dugi ka 31 Maret 2021, anjeun tiasa nguntungkeun, dina kaayaan anu tangtu, tina bantuan kauangan upami anjeun nyewa nonoman di handapeun umur 26 taun anu remunerasina kirang ti atanapi sami sareng 2 kali gaji minimum. Bantosan ieu tiasa dugi ka € 4000 langkung ti 1 taun kanggo padamelan sadidinten.

Dina raraga ngajaga mobilisasi perusahaan pikeun miluan nonoman, Departemen Tenaga Kerja parantos ngumumkeun perpanjangan deui bantosan ieu dugi ka 31 Méi 2021. Nanging, ti tanggal 1 April 2021 dugi ka 31 Méi 2021, bantosan ieu ngan ukur kedah dipasihkeun pikeun gajih diwatesan kana 1,6 upah minimum dina logika ditarikna laun bantosan.

Bantuan-ulikan kerja anu luar biasa: diperpanjang dugi ka 31 Désémber 2021

Bantuan anu luar biasa tiasa dipasihkeun ka anjeun, dina kaayaan anu tangtu upami anjeun ngiringan magang atanapi padamel dina kontrak profesionalisasi. Bantuan ieu, anu jumlahna dugi ka 5000 atanapi 8000 euro gumantung kana pasualanna, nembé diperbaharui tapi ngan ukur pikeun bulan Maret 2021 (tingali tulisan kami "Bantuan pikeun magang sareng kontrak profesionalisasi: sistem énggal pikeun Maret 2021").

Dipanjangan na ka ...

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Perusahaan sareng kirang ti 50 padamel: Gaji keuangan nganggo "BONUS AFEST +"