Nyitak Friendly, PDF & Email

Naha anjeun peryogi ijin pikeun studi, latihan atanapi kagiatan propésional? Pilarian terang kumaha cara ngabiayaanana!

Mobilitas mangrupikeun masalah anu nyata pikeun integrasi propésional: di sababaraha daérah, lisénsi nyetir mangrupikeun idin kerja anu nyata, khususna pikeun jalma ngora. Pilarian terang ngeunaan solusi sareng bantuan nagara anu ngabantosan anjeun pikeun ngabiayaan lisénsi nyetir anjeun.

Kusabab 1 Januari 2019, magang déwasa tiasa nguntungkeun bantuan nagara 500 euro pikeun ngabiayaan lisénsi supirna. Sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan bantuan pembiayaan pikeun lisénsi nyetir B pikeun magang.

Pertimbangkeun ngagunakeun akun pelatihan pribadi anjeun (CPF) pikeun ngabiayaan ujian SIM (kode sareng pelajaran nyetir).
Pikeun kauntungan tina éta, anjeun kedah duanana:

kéngingkeun ijin nyumbang kana kahontalna proyék propésional atanapi pikeun ngamajukeun kaamanan karir profesional anu gaduh akun; sareng yén anu ngagaduhan rekening henteu tunduk kana gantung lisénsi na atanapi larangan pikeun ngadaptar lisénsi (kawajiban ieu diverifikasi ku sertipikat pikeun ngahargaan jalma anu bersangkutan).
Pikeun ditutupan, persiapan ieu kedah disayogikeun ku pendirian anu disatujuan sareng

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Peace jeung kaamanan di Francophone Afrika