Nyitak Friendly, PDF & Email

Dina ayana Bruno Le Maire, Menteri Ékonomi, Keuangan sareng Pamulihan, Elisabeth Lahir, Menteri Tenaga Kerja, Padamelan sareng Integrasi, Emmanuelle Wargon, Menteri Delegasi ka Menteri Transisi Ékologis, anu ngurus Perumahan, sarengAlain Griset, Menteri Delegasi ka Menteri Ékonomi, Keuangan sareng Pamulihan, anu ngurus Perusahaan Leutik sareng Sedeng, féderasi propésional dina sektor bangunan sareng padamelan umum parantos komitmen pikeun padamelan sareng pelatihan kejuruan pikeun Kasuksésan Perancis dihirupkeun deui.

1. Perancis Relance nyayogikeun dukungan langsung ka sektor konstruksi

Ampir 10 milyar euro anu dibiayaan ku Nagara bakal ngadukung kagiatan séktor konstruksi. Bagian penting tina rencana pamulihan, 6,7 milyar euro, dikhususkeun pikeun renovasi énergi gedong umum sareng swasta pikeun nyata ngirangan émisi CO2, gedong janten sumber saparapat émisi.
Pikeun ieu bakal ditambihan pembiayaan ko-publik atanapi swasta, sareng langkah-langkah Relance Perancis anu ngadukung séktor padamelan umum, sapertos rencana investasi Ségur de la Santé, percepatan sababaraha proyék infrastruktur atanapi bantosan. kana peluncuran deui konstruksi berkelanjutan anu ...

maca  Sistem Io / nyiptakeun bisnis anu nguntungkeun / pasang piksel FB